صنايع‌دستي آشتيان در کانون توجه ميراث‌فرهنگي

قائم‌مقام ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر گفت: موضوع شناسايي و احياي رشته‌هاي صنايع‌دستي مغفول مانده شهرستان آشتيان در نشست مشترک با دهياران و اعضاي شوراي اسلامي اين شهرستان مطرح و مورد تاکيد قرار گرفت.

«مجتبي رضواني» ادامه داد: در اين نشست مصوب شد تمامي هنرمندان فعال در عرصه صنايع‌دستي اين شهرستان به ويژه هنرمندان روستايي از سوي دهياري‌ها شناسايي و به اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان معرفي شوند.

او متذکر شد: هدف ما اين است که هنرمندان روستايي را در قالب تعاوني‌هاي صنايع‌دستي و گردشگري روستايي ساماندهي کنيم تا ضمن ايجاد اشتغال در روستاها زمينه راه‌اندازي بازارچه‌هاي صنايع‌دستي روستايي نيز فراهم شود.

اين مقام مسوول در ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي همچنين خاطرنشان کرد: با اين اقدام و شناسايي و ساماندهي هنرمندان روستايي زمينه لازم براي بيمه آنان نيز فراهم مي‌شود.

«رضواني» با بيان اينکه آشتيان از مهمترين سايت‌هاي توليد سفال فلات مرکزي ايران بوده است، گفت: در دهه‌هاي گذشته نيز کرباس‌بافي، جوراب‌بافي، گليم‌بافي و صنعت‌مس در اين شهرستان بسيار رواج داشته که متاسفانه هم‌اکنون از رونق افتاده است.

او ابراز اميدواري کرد از طريق هماهنگي‌هاي انجام شده با شوراي شهر و دهياري‌هاي شهرستان آشتيان و تعامل اين ارگان‌ها با اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان زمينه رونق رشته‌هاي رو به منسوخ فراهم شود.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390030928