او با اشاره به بازگشايي کاخ اختصاصي نياوران در سال 88 گفت: چيدمان اشيا و فضاهاي مختلف اين کاخ با استفاده از مدارک و اسناد موجود در مرکز اسناد و همچنين بهرهگيري از اطلاعات افراد قديمي در کاخ صورت گرفته و تلاش شده است تا با حفظ اصالت شبيهترين چيدمان ممکن انجام گيرد.
او با اشاره به اينکه هدف ما اين است که هيچ فضا و اتاق بستهاي در کاخ وجود نداشته باشد، تصريح کرد: از سال گذشته تا کنون 2 اتاق از اين کاخ که در مسير بازديد هم نبودهاند، با در نظرگرفتن مسائل حفاظتي بازگشايي شدند.
مسؤول کاخ اختصاصي نياوران بر اين مهم که معتقديم مخزن جايي براي نگهداري اشياي تکراري و اشيايي که از لحاظ حفاظتي و مرمتي قابليت نمايش ندارند است، بيان داشت: با همکاري امين اموال اين کاخ «آذين ثباتي» در حال بررسي مخازن کاخ هستيم تا اشيايي که قابليت نمايش دارند را در فضاهاي مختلف در معرض ديد قرار دهيم، چراکه پيشنهاد امين اموال براي خروج اشيا از مخازن با توجه به شناسنامه و اسناد در دسترس بهترين پيشنهاد است.
او گفت: سال گذشته نيز بيش از 13 قلم شي در فضاهاي بازديد اين کاخ قرار گرفت که از آن جمله ميتوان به تابلوي نقاشي زن اثر جي والنا، تلويزيون اتاق انتظار مهمانان، مجموعهاي از آثار کريستال ساخت کشور فرانسه، تابلوي تزئيني با سنگهاي گرانبها، گلدانهاي تزئيني با سنگهاي گرانبها و.. اشاره کرد./122
انتهای پیام/