همچنين پس از بحث و بررسي درباره اين پروژه مقرر شد تا با شناسايي و ارايه نقطه نظرات، جلسات ديگري نيز با حضور استانهاي درگير در اين پروژه برگزار شود.
در اين جلسه واگذاري و تفويض بخشي از وظايف صندوق احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و فرهنگي به استانها نيز مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
صندوق احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي - فرهنگي «زنجيره پرديسهاي تهران - ماکو» را براي بهرهبرداري از بناهاي تاريخي مسير تهران - ماکو در 6 استان تهران، البرز، قزوين، زنجان، آذربايجانشرقي و آذربايجانغربي تعريف کرده است که در اين پروژه نزديک به 17 بناي تاريخي شناسايي و معرفي شده و قرار است پس از هماهنگي و برگزاري جلسات با مديران کل ميراثفرهنگي استانهاي ياد شده، فراخواني براي جذب سرمايهگذار در اين زمينه برگزار شود تا از ظرفيت و توان بخش خصوصي براي بهرهبرداري از اين بناهاي تاريخي استفاده شود.
گفتني است در اين جلسه «تراب محمدي» مدير کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان آذربايجانشرقي، «اسدا... بيرانوند» مدير کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان قزوين، «بهروز جلالي» معاون حفظ و احياي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران و «احمد ميرزا کوچک خوشنويس» سرپرست صندوق احيا در محل صندوق احيا حضور داشتند./122
انتهای پیام/