او افزود: بنا بر تعريف اقتصاددانان هر پديدهاي که منجر به افزايش درآمد ملي شود ميتواند نام صنعت بر خود داشته باشد که گردشگري را شامل ميشود که براي رسيدن به جايگاه مناسب اين صنعت آموزش نقش اساسي را بر عهده دارد و افراد را براي ارائه خدمات مناسب آماده ميسازد.
«بيرانوند» با اشاره به اهميت موضوع آموزش و نقش آن در برقراري ارتباط با گردشگر افزود: فراهم کردن ساختار مناسب در توسعه اين صنعت متناسب با توقعات روز افزون گردشگران برنامهريزي سيستماتيک و همراه با علم روز و فنآوري مدرن است که براي رسيدن به آن بايد از روشهاي علمي آموزش بهره برد.
او آموزش در حوزههاي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را در استان قزوين پر رنگ خواند و افزود: آموزش در حوزههاي مختلف اين سازمان وجود داشته و در حوزه گردشگري، دومين دوره کلاسهاي مديران فني و راهنماي تور نيزبه کار خود پايان داد .
او افزود: اين کلاسها همزمان با سراسر کشور در استان قزوين برگزار شد که در اين دوره 66 نفر مدير فني و 32 نفر راهنماي تور جهت شرکت در کلاسهاي آموزشي ثبت نام کردند.
«بيرانوند» آموزش اين دو دوره را براي استان ضروري دانست و اظهار داشت: براي توسعه صنعت گردشگري در حوزه دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي نياز به تربيت راهنماي تور بين المللي و مدير فني احساس ميشد که با همراهي شرکت گردشگري «ميراث جاويدان» موفق به برگزاري اين کلاسها شده و اميدواريم در دورههاي بعد نيز استقبال از اين کلاسهاي آموزشي افزايش يابد.
کلاسهاي آموزش مديران فني و راهنماي تور به مدت سه ماه همراه با شرکت در کلاسهاي جامع با دروس تخصصي بوده و در پايان، آزمون جامع آخر دوره به همراه مصاحبه برگزار ميشود.
/104
انتهای پیام/