تهيه بانک اطلاعاتي GIS در يزد

«کاظم بابارحيم» در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب اظهار داشت: استان يزد مجموعه نفيس و گنجينه‏اي غني از آثار تاريخي ميراث‏فرهنگي کشورمان است که به عنوان پيشينه‏اي تاريخي و بستري براي هويت گذشته ملت ما به شمار مي‏آيد.

او با اشاره به اينکه اين استان داراي جاذبه‏هاي متعدد متعلق به قبل و بعد از اسلام است، ادامه داد: آثاري نظير مساجد، تکايا، حمام‏هاي قديمي، مدارس علمي و ديني و باغ‏هاي ايراني سندي زنده بر توانمندي‏هاي صنعت گردشگري و جذب گردشگر در استان يزد است.

معاون سرمايه‏گذاري و طرح‏هاي اداره کل ميراث‏فرهنگي يزد تأکيد کرد: براي توسعه صنعت گردشگري نياز به برنامه‏ريزي و مديريت ويژه‏اي در حوزه‏هاي مختلف از جمله سرمايه‏گذاري در صنعت هتلداري و گردشگري است.

به گفته «بابا رحيم» اجرايي نمودن مصوبات سفرهاي استاني هيأت دولت در فهرست برنامه‏هاي پيش روي اين معاونت در سال جاري قرار دارد.

او با بيان اينکه سياست‏گذاري و برنامه‏ريزي براي جذب منابع و سرمايه‏هاي داخلي و خارجي در راستاي توسعه فعاليت‏هاي گردشگري انجام مي‏شود، ادامه داد: امسال همچنين شاهد ساماندهي طرح‏هاي توسعه گردشگري از قبيل صدور مجوز، شناسايي و تهيه شناسنامه و کتابچه معرفي روستاها و مناطق خواهيم بود.

معاون سرمايه‏گذاري و طرح‏هاي اداره کل ميراث‏فرهنگي يزد تأکيد کرد: فراهم آوردن بسترهاي لازم به منظور ايجاد تأسيسات زيربنايي و گردشگري، مراکز فرهنگي، رفاهي و برسي راهکارهاي لازم به منظور شناسايي منابع جديد حمايت و جذب سرمايه نيز انجام مي‏شود.

او يادآور شد: در سال جاري هماهنگي براي تخصيص تسهيلات بانکي در راستاي توسعه فعاليت‏هاي ميراث‏فرهنگي، صنايع‏دستي و گردشگري و ارائه راهبردها و شاخص‏هاي توسعه صنعت گردشگري استان يزد در قالب سند توسعه پايدار گردشگري اين استان صورت مي‏گيرد.

اين مقام مسوول در پايان خاطر نشان کرد: امکان‏سنجي، شناسايي و ساماندهي محورها و مسيرهاي گردشگري استان يزد از ديگر اقدامات پيش‏روي معاونت سرمايه‏گذاري و طرح‏هاي اداره کل ميراث‏فرهنگي اين استان است.

112

انتهای پیام/

کد خبر 139003153