او با اشاره به اينکه قرار بود در گام اول تنديس و نشان روز جهاني صنايعدستي به صورت جداگانه طراحي شوند، گفت: طرحي که براي تنديس انتخاب شد قابليت آن را داشت که به عنوان نشان مورد استفاده قرار گيرد بنابراين تنها طراحي تنديس در دستور کار قرار گرفت.
معاون صنايعدستي سازمان ميراثفرهنگي اضافه کرد: از زمان اعلام فراخوان ارائه طرحهاي پيشنهادي، 38 طرح به معاونت صنايعدستي کشور رسيد.
«دانيالي» افزود: طرح پذيرفته شده تلفيقي از نقوش اسليمي و مرغ بسمل است که به طور غير محسوسي به موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي اشاره دارد.
اين استاد دانشگاه تصريح کرد: نقوش اسليمي به کار رفته در اين طرح به رنگ طلايي و پس زمينه آن آبي فيروزهاي است.
«دانيالي» با تأکيد بر اينکه آبي فيروزهاي يکي از رنگهاي پرکاربرد در توليد محصولات صنايعدستي و هنرهاي سنتي است، اظهار داشت: مرغ بسمل به کار رفته در اين طرح به شکل يک دست است که به خوبي به اهميت دستساز بودن توليدات صنايعدستي اشاره دارد.
او بيان داشت: جنس تنديس ساخته شده پلکسي است که در واقع يکي از مهمترين مواد قابل مورد استفاده در هنر مجسمه سازي به شمار ميآيد.
معاون صنايعدستي کشور در ادامه تأکيد کرد: اين تنديس در آيين بزرگداشت روز جهاني صنايعدستي به 40 نفر از هنرمندان، پيشکسوتان و استادان دانشگاه اهدا ميشود.
111/
انتهای پیام/