او با بيان اينکه هيچ بخشي چون صنايعدستي امکان اشتغالزايي پايدار، ارزان و با ارزش افزوده قابل توجه را ندارد، اظهار داشت: فعاليت در عرصه صنايعدستي داراي ابعاد اجتماعي و اقتصادي به صورت همزمان است و بايد پذيرفت که حداقل خروجي اين بخش اشتغال است.
مديرعامل بانک توسعهتعاون ثمربخشي عرصه صنايعدستي و هنرهاي سنتي را با گسترش تفکر تعاونيها بيشتر دانست و گفت: اين حوزه با ورود گستردهتر به عرصه تعاونيها و تشکلها فرصتهاي بسياري براي سرمايهگذاري و بازگشت سرمايه دارد.
«عظيمي» تأکيد کرد: بانک توسعهتعاون در واقع خانواده تعاون را تحت پوشش قرار ميدهد و معتقد است که تعاون ميتواند عامل نزديکي، توسعه اقتصادي و خودکفايي باشد.
اين مقام مسوول در ادامه به تعامل معاونت صنايعدستي کشور و بانک توسعهتعاون از مدتي پيش اشاره کرد و بيان داشت: به نظر ميرسد نزديکي اين دو بخش امکان بهرهمندي و استفاده از ظرفيت بودجهاي به نفع هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي را فراهم ميکند.
او اضافه کرد: برهمين اساس بانک توسعهتعاون اقدام به ايجاد تعاونکارتهاي صنايعدستي حداقل براي 50 هزار عضو تعاونيهاي صنايعدستي کرده است که در اين نمايشگاه براي نخستين بار شاهد ارائه و توزيع آنها خواهيم بود.
مديرعامل اين بانک تصريح کرد: چرخه توليد تا عرضه محصولات صنايعدستي بيشترين تأثير را روي هنرمندان و صنعتگران دارد بنابراين بخش تعاون تلاش ميکند اين زنجيره را به هم متصل و صنعتگران را از حمايتهاي بيشتري منتفع کند.
«عظيمي» با بيان اينکه بانک توسعهتعاون آمادگي خود را براي حمايت از بازار فروش صنايعدستي اعلام ميکند، گفت: آمادهايم با خريد توليدات صنايعدستي امکان عرضه آنها را در بازارها و نمايشگاههاي خارجي فراهم تا بدين شکل در سال جهاد اقتصادي شاهد اعتلاي صنايعدستي ايران و رسيدن آن به جايگاه حقيقي باشيم.
111/
انتهای پیام/