«غلامعلي منتظر» با اشاره اينکه سرآمدان هنري صاحب سبک ويژهاي در توليد محصولاتشان هستند، اظهار داشت: همچنين در اين دستهبندي سرآمدان هنري به هنرمندان پيشرو در توليد آثار ويژه نيز اطلاق ميشود.
او اضافه کرد: آيندگان هنري نيز کساني هستند که آينده هنرهاي سنتي و صنايعدستي به آنها بستگي داشته و زير 35 سال سن دارند.
مشاور معاونت پژوهشي بنياد ملي نخبگان ادامه داد: براي شناسايي آيندگان هنري به پيشنهاد معاونت صنايعدستي برگزاري دورههاي آموزشي و اخذ آزمون پايان دوره، برگزاري المپياد ملي مهارت که به موضوع صنايعدستي و هنرهاي سنتي مربوط ميشود در دستور کار قرار ميگيرد.
اين مقام مسوول بيان داشت: همچنين حائزان درجه يک هنري شوراي ارزشيابي هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد، هنرمندان داراي مهر اصالت يونسکو و منتخبان فرهنگستان هنر در مجموعه سرآمدان هنري قرار ميگيرند.
«منتظر» با بيان اينکه نوع حمايت از آيندگان هنري و سرآمدان هنري با يکديگر متفاوت است، گفت: طبق برنامهريزيهاي انجام شده براي آيندگان هنري ره توشه هنري و براي سرآمدان را اثر مايه هنري در نظر گرفته شده است.
او تأکيد کرد: ره توشه هنري بيشتر جنبه حمايتهايي را دارد که زمينهساز افزايش دانش هنري و مهارتي آيندگان هنري شده و همچنين زمينه عرضه توليدات آنها را در نمايشگاههاي داخلي و خارجي فراهم ميکند.
مشاور معاونت پژوهشي و برنامهريزي اين بنياد در ادامه اظهار داشت: براي سرآمدان هنري نيز بيمه آثار هنري، راهاندازي کارگاه آموزشي صنايعدستي در نظر گرفته شده است.
«منتظر» تصريح کرد: همچنين اعطاي کارت منزلت بهرهمندي از تسهيلات مختلف را براي هنرمندان و صنعتگران سرآمد امکانپذير ميکند.
او با تأکيد بر اينکه شرايط در نظر گرفته شده در راستاي حمايت از هنرمندان صنايعدستي تا الان در حد پيشنهاد است و هنوز به مرحله نهايي نرسيده است، افزود: به منظور اجراي اين برنامهها در آينده تقويم زماني مشخصي در نظر گرفته ميشود و اطلاعات مربوط به چگونگي انتخاب صنعتگران و هنرمندان اعلام ميشود.
مشاور معاونت پژوهشي و برنامهريزي بنياد ملي نخبگان خاطرنشان کرد: سالانه هشت نفر هنرمند سرآمد و 48 نفر از آيندگان هنري معرفي ميشوند و امکان بهرهمندي آنها از تسهيلات پيشبيني شده فراهم ميشود.
111/
انتهای پیام/