«اميد عزيزي» خودباوري، خودکفايي و ايجاد بستر کار آفريني را از جمله کارکردهاي گرايش به هنرهايسنتي و صنايعدستي ذکر کرد و افزود: وجود اين ظرفيتها در کنار بحث اقتصادي، درآمدزايي اين هنر را منحصر به فرد و متمايز کرده است.
او با بيان اينکه صنايعدستي ارزش افزوده فوقالعاده بالايي را ايجاد ميکند، افزود: با توجه به اينکه مواد اوليه يا تکنولوژي پيچيدهاي براي توليد احتياج نداريم وقتي محصول تبديل به کالا ميشود و به فروش ميرسد، ارزش افزوده بالايي ايجاد ميکند که جذابيت توليد را به دنبال دارد.
اين مقام مسوول، تنوع طرح و نقش در صنايعدستي گيلان را يکي از ظرفيتهاي منحصر به فرد در استان ناميد و افزود: ميتوان با معرفي جامع و کامل آن به مردم امکان گسترش اين هنر را فراهم آورد.
«عزيزي» ايجاد بازارچههاي صنايعدستي را مهمترين محور در رونق صنايعدستي استان ناميد و افزود: صنعتگران صنايعدستي اين استان در رشتههاي متنوع صنايعدستي فعاليت ميکنند.
مديرکل ميراثفرهنگي استان گيلان، تعداد فعالان صنايعدستي در گيلان را بيش از 10 هزار نفر اعلام کرد و افزود: در تمام شهرستانهاي اين استان صنعتگران در رشتههاي مختلف صنايعدستي فعاليت ميکنند.
/117
انتهای پیام/