او بر امضاي تفاهمنامه همکاريهاي مشترک ميان دو کشور ايران و عراق در راستاي صيانت از ميراثفرهنگي و تمدني موجود تاکيد کرد و گفت: با توجه به اينکه ايران و عراق از نظر تاريخي و فرهنگي در يک حوزه تمدني قرار دارند اين مهم به توسعه روابط دو کشور در اين حوزهها کمک ميکند.
«احمدزاده» با اشاره به برخورداري ايران از نيروي کارشناس و متخصص در حوزه مرمت و صيانت از آثار تاريخي گفت: جمهوري اسلامي ايران آماده ارائه خدمات مطلوب در اين حوزه به کشور عراق است تا اين کشور بتواند از توان کارشناسان ايراني براي مرمت آثار تاريخي و فرهنگي خود استفاده کند.
او همچنين با تاکيد بر ضرورت توسعه روابط گردشگري ميان دو کشور گفت: با توجه به اشتراکات فرهنگي و مذهبي ايران و عراق و برخورداري دو کشور از ظرفيتهاي مذهبي بسيار توسعه روابط گردشگري ميان دو کشور نيز موضوعي است که بايد مورد توجه قرار بگيرد.
معاون رئيسجمهور اضافه کرد: در زمينه توسعه زيرساختهاي گردشگري در عراق اين کشور ميتواند از توان سرمايهگذاران ايراني براي ايجاد زيرساختهاي خدماتي – رفاهي همچون هتلها، مهمانپذيرها و ساير تاسيسات گردشگري بهرهمند شود.
او خاطرنشان کرد: سرمايهگذاران ايراني در صورت فراهم شدن شرايط اجرايي لازم ميتوانند در زمينه ايجاد تاسيسات گردشگري حضور پررنگي در اين کشور داشته باشند.
«احمدزاده» متذکر شد: از سوي ديگر کشور ايران به عنوان يک منطقه ممتاز گردشگري در خاورميانه مطرح است و در پنج حوزه گردشگري شامل طبيعتگردي، مذهبي، فرهنگي و تاريخي، سلامت و گردشگري علمي و فنآوري از ظرفيتهاي بسيار خوبي برخوردار است.
اين مقام مسوول در سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با بيان اينکه هماکنون اين پنج شاخه از گردشگري در کشور ايران فعال هستند، گفت: مردم کشور عراق با حضور در ايران ميتوانند از ظرفيتهاي موجود بهرهمند شوند.
او خاطرنشان کرد: با توجه به تاکيد رئيسجمهور مبني بر توسعه مناسبات گردشگري اين مهم به عنوان يک دستور جدي در سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مورد پيگيري قرار خواهد گرفت.
«احمدزاده» در اين ديدار پيشنهاد راهاندازي گردشگري حلال ميان ايران و عراق را مطرح کرد و گفت: با توجه به اينکه حمله آمريکا به عراق تاثير نامطلوبي را در سالهاي اخير بر روحيه مردم اين کشور گذاشته است، بنابراين سفر به ايران فرصت خوبي براي تغيير روحيه مردم اين کشور است.
/115
انتهای پیام/