او ادامه داد: در چند روز نخست اجراي دور اول اين طرح يعني از 25 اسفند 88 تا 25 فروردين 89 به دليل کاهش شديد دماي هوا، مشکلات تردد در جادهها و عدم ورود مسافر به شهر مشهد، حدود 40 درصد از ظرفيت رزرو شده هتلها خالي ماند.
«قانعي» تصريح کرد: براي جبران اين ظرفيت خالي آن را در طول سال تقسيم کرديم، به اين صورت که در نشستي مشترک با هتلداران استان توافق شد ظرفيت باقيمانده در طول سال به ويژه نيمه دوم سال به جز ايام پيک سفر تکميل شود.
رئيس اتحاديه هتلداران خراسانرضوي با بيان اينکه هم اکنون نيز اين طرح ادامه دارد، گفت: در حال حاضر 14 هتل طرف قرارداد به کانون جهانگردي و اتومبيلراني بدهکار هستند و همکاري خود را کماکان با کانون جهانگردي و اتومبيلراني ادامه ميدهيم.
اين مقام مسوول با رد ادعاي شکست طرح سفريار، تاکيد کرد: ما نميتوانيم در مورد شکست اين طرح قضاوت کنيم؛ بلکه افرادي که طرح سفريار را برنامهريزي و آن را طراحي کردند با استناد به آمار و ارقام دقيق ميتوانند درباره شکست يا موفقيت آن نظر دهند؛ که طبق شواهد و مدارک موجود اين طرح تاکنون موفقيتهاي زيادي را به دنبال داشته است.
«قانعي» خاطرنشان کرد: آمار و ارقام مرتبط، طبق اسناد کارشناسي اکنون در کانون جهانگردي و اتومبيلراني موجود است.
او تاکيد کرد: به خاطر نميآورم که در مورد شکست طرح حرفي زده باشم و اگر چنين مطلبي نقل شده، اشتباه از طرف من بوده است، چرا که قرارداد مشارکت در طرح سفريار با کانون جهانگردي و اتومبيلراني قراداد مناسبي بود و با توجه به در نظر گرفتن تمامي جوانب هتلداران ضرر نميکردند.
/115
انتهای پیام/