او با توصيه به نمايندگان ملت در مجلس شوراي اسلامي براي بررسي دقيق تر موضوع الحاق گفت: در حال حاضر سازمان ميراثفرهنگي ، صنايعدستي و گردشگري تمرکز خاصي براي انجام فعاليتهاي خود پيدا کرده است و طرح ادغام به صلاح نيست.
معاون رييس جمهور با اعلام آمادگي سازمان ميراثفرهنگي براي هرگونه تحقيق و تفحص از سوي نمايندگان ملت، اظهار داشت: با يک تعامل خوب و سازنده ، سوء تفاهمهاي احتمالي قابل حل است و بايد با تفاهم و همکاري قدر ميراث گرانقدرمان را بدانيم.
رييس سازمان ميراثفرهنگي ، صنايعدستي و گردشگري با اشاره به صادرات 100 ميليارد دلاري صنايع دستي در قبل از سال 84 افزود: با تمرکز فعاليتهاي سازمان ، صادرات کشور فقط در بخش صنايعدستي به 900 ميليون دلار در سالجاري بالغ خواهد شد.
احمدزاده يکي از اولويتهاي مهم سازمان ميراثفرهنگي ، صنايعدستي و گردشگري را توسعه صادرات و نيز فراهم نمودن فرصتهاي سرمايهگذاري عنوان کرد و گفت: بالغ بر 250 بسته جهت ايجاد فرصتهاي سرمايهگذاري در بخشهاي مختلف بويژه گردشگري سازمان تدوين شده است.
معاون رييس جمهور با اشاره به آمارهاي سازمان جهاني گردشگري سازمان ملل (unwto) از افزايش نرخ رشد ورود گردشگران خارجي به کشور طي دولت نهم و دهم خبر داد و افزود: در سال 84 آمار ورود گردشگران 800 هزار نفر بوده است که اين عدد در سال 89 به حدود 3 ميليون و 290 هزار نفر رسيده و پيشبيني ميشود در سال 90 با نرخ رشد 30 درصدي به 4 ميليون و 300 هزار نفر بالغ شود.
او از تلاش اين سازمان براي افزايش سهم گردشگري در توليد ناخالص داخلي (GDP) خبر داد و افزود: تلاش داريم که نرخ گردشگري در توليد ناخالص داخلي را که هم اکنون حدود 7 درصد ارزيابي ميشود تا پايان دولت دهم به بالغ بر 10 درصد برسانيم که مستلزم حمايت همه ارگان نظام بويژه مجلس شوراي اسلامي و نيز تشکلهاي بخش خصوصي و سرمايهگذاران داخل و خارج است.
استاندار خراسان رضوي نيز در مراسم آغاز عمليات اجرايي مرکز تعطيلات و سرگرمي در منطقه نمونه بينالمللي گردشگري شانديز اظهار داشت: معرفي تمدن ايران اسلامي مستلزم توسعه زيرساختهاي گردشگري در کشوراست و ساخت مجموعههاي گردشگري در اماکن و محوطههاي داراي آثار تاريخي بهترين شيوه براي جذب گردشگران است.
/104
انتهای پیام/