«محمود رضا سعيدپور» افزود: در بحث بازيافت زبالهها مکاتبات زيادي را با سازمان بازيافت شهرداري تهران انجام داديم ولي چون نتيجه نگرفتيم مجبور شديم از طريق مراجع قضايي شکايتي را عليه مرکز بازيافت کهريزک تنظيم کنيم که هماکنون در دادگاه کهريزک پروندهاش مفتوح است.
او ضمن اشاره به وسعت 2 هزار کيلومتري شهرري و قدمت حوزههاي مختلف صنعتي بويژه بخش صنايع نفتي در شهرستان ميافزايد: متاسفانه رشد قارچي کارگاههاي غيرمجاز بازيافت و دفن زباله با اثرات سوء و مخرب بسيار ، دردسر ساز شده است. عدم بررسيهاي لازم و کارشناسي، فرهنگي و در نظر نداشتن آمايش سرزمين، محيط زيست و توسعه پايدار ، سالهاي سال است که شهرري را ميزبان فعاليتهاي غيرمجاز قرار داده است.
«سعيدپور»تاکيد ميکند: روزانه به طور متوسط 8 هزار تن زباله به کهريزک منتقل ميشود که بشدت منابع آب، خاک ، هوا و سلامت اهالي اين منطقه را تهديد ميکند.
«سعيدپور» ميافزايد: با کار دقيق کارشناسي سازمان محيط زيست ، مکان ديگري براي دفن زباله در نظر گرفته شده است که سازمان بازيافت شهرداري به خاطر هزينه حمل آن تمايل به انتقال ندارد.
رئيس اداره محيط زيست شهرري در پايان به برخي از مجوزها با عنوان انبار و سيلو اشاره و اظهار ميدارد: به نام انبار و سيلو کارگاههاي آلاينده بازيافت ايجاد ميشود و به خاطر عوارضي که پرداخت ميکنند براي خود حق و حقوقي قائل ميشوند که در واقع به نظر ميرسد اين برنامهريزي فقط دور زدن محيط زيست توسط شهرداري است.
/118
انتهای پیام/