او با بيان اينکه سازمان ميراثفرهنگي از جمله بخشهاي موثر در کشور است و سهم قابل توجهي در ارزآوري و صادرات غيرنفتي دارد، افزود: در سال 84 کمتر از 100 ميليون دلار صادرات صنايعدستي از کشور داشتهايم و اين در حالي است که در سالجاري اين رقم به 800 ميليون دلار رسيده است.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان سمنان با تاکيد بر اينکه يکي از محورهاي اصلي توسعه کشورها صنعت توريسم است، اظهار داشت: چنانچه اين سازمان تنزل پيدا کند، نميتوان آينده مناسبي را در زمينه صنعت توريسم، توليد و صادرات صنايعدستي، حفاظت و صيانت از آثار تاريخي و ... براي کشور پيشبيني کرد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري سمنان با عنوان اينکه حوزه کاري وزارت ارشاد با سازمان ميراثفرهنگي سنخيت ندارد، گفت: اين در حالي است که وزير ارشاد نيز به صراحت اعلام کردهاند که موافق اين ادغام نيستند.
«يزداني» با تاکيد بر اينکه دولت نيز مخالف اجراي اين طرح است، افزود: شخص رييسجمهور نيز تا کنون و در مقاطع مختلف، صراحتا از عملکرد اين سازمان حمايت کرده است.
او تصريح کرد: سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور نوپاست و صحيح نيست در سالي که اعتبارات اين سازمان در شرايط مناسبتري نسبت به سالهاي گذشته قرار گرفته است، به دنبال ادغام اين سازمان باشيم.
مديرکل ميراثفرهنگي استان سمنان با اشاره به رشد دو برابري ثبت آثار ايران در فهرست آثار جهاني گفت: در دولت نهم و دهم، تعداد آثار ثبت جهاني کشور به 10 اثر رسيد و اين در حالي است که طي سالهاي قبل از اين دولت، تنها پنج اثر از ايران در فهرست آثار جهاني ثبت شده بود.
«يزداني» با يادآوري اقدام نادر اين سازمان در ثبت آثار معنوي گفت: طرح موضوع ادغام سازمان ميراثفرهنگي در وزارت ارشاد موجب گلايهمندي هنرمندان صنايعدستي اين استان نيز شده است.
اين مقام مسوول با تقدير از حمايتهاي نمايندگان مردم سمنان و مهديشهر و دامغان در مجلس شوراي اسلامي از اداره کل ميراثفرهنگي استان سمنان، از نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي درخواست کرد در زمينه حمايت از ميراثفرهنگي همچون گذشته تلاش کنند تا جايگاه اين سازمان حفظ و منشا خدمات بيشتري به کشور باشد.
/117
انتهای پیام/