«مسعوداسکندري» با اشاره به ديگر نقاط ضعف اين طرح خاطرنشان کرد: آييننامهها و مقررات متعددي از زمان تشکيل سازمان تدوين شده و هزينههاي بسياري براي تصويب و اجراي آنها صورت گرفته است که با تدوين اين طرح بخش زيادي از اين مقررات نيز تغيير خواهد کرد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان ايلام ادامه داد: همچنين يکي از مزاياي اين سازمان حضور رئيس آن در هيات دولت بود که جهت تعامل و هماهنگي با ديگر وزارتخانهها و پيشبرد امور گسترده سازمان ميراثفرهنگي بسيار ارزشمند است ولي با اجراي طرح ادغام و عدم حضور رئيس سازمان در جلسات فوق انجام وظايف قطعا با چالش روبرو خواهد شد.
او تصريح کرد: درحال حاضر نقاط ضعف اين طرح زياد است و اجراي آن علاوه بر از بين بردن هزينههاي صورت گرفته براي رسيدن به وضع موجود اين سازمان، اختلال و عقبماندن برنامهها و سياستهاي سه حوزه ميراثفرهنگي، گردشگري و صنايعدستي از جريان توسعه کشور و نيز عدم اجراي مناسب وظايف را به دنبال خواهد داشت.
«اسکندري» با بيان اينکه قطعا ادارات کل استانها با به حاشيه رفتن دستگاه در استان و پايين آمدن جايگاه آن بيشترين ضربه را از اين طرح خواهند خورد، عنوان کرد: بنابراين پيشنهاد ميشود نمايندگان مجلس با رجوع به نظر مرکز پژوهشهاي مجلس در سال 87 در خصوص ارائه طرح ادغام در آن زمان مبني بر اينکه طرح رد شود يا با مسکوت گذاشتن طرح تا تدوين طرح جايگزين که ميتواند محتواي آن بر تاسيس وزارت سازمان انجامد يا اينکه راهکاري ارائه شود جهت پاسخگويي معاونان رئيسجمهور در مجلس تا ضمن رفع ابهامات و نقاط ضعف طرح ادغام به خواستههاي نمايندگان، مسوولان، دانشگاهيان، بخش خصوصي و ديگر دلسوزان اين حوزه جامع عمل بپوشانند.
مديرکل ميراثفرهنگي استان ايلام ادامه داد: اين طرح تا به امروز هيچ دليل کارشناسي نداشته، البته مقوله ادغام در بين سازمانها و وزارتخانههايي که صورت گرفته با توجه به مأموريتهاي مشترکشان قطعا طرحهاي بسيار خوبي بوده است اما مأموريتهاي سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري هيچ همخواني و نقاط مشترکي با مأموريتهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ندارد. اميدواريم که نمايندگان مجلس بازنگري در اين طرح داشته باشند و به دنبال ارتقاي جايگاه سازمان، نه تنزل آن باشند.
/117
انتهای پیام/