«کامران سبزميداني» اضافه کرد: صنايعدستي در سالهاي اخير ثابت کرده است که در عرصه اقتصادي و به ويژه ارزآوري خارجي حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
او همچنين اشتغالزايي به واسطه صنايعدستي و هنرهاي سنتي را يکي ديگر از ظرفيتهاي خاموش اين عرصه دانست که در سالهاي اخير مسير روشني را پيش روي حل مشکل بيکاري کشور قرار داده است.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد شناسايي اين بخش از ظرفيتهاي صنايعدستي را نتيجه تلاشهاي ساليان اخير عنوان کرد و بيان داشت: صنايعدستي در طول اين مدت تلاش کرده در قالب ساختاري که به دو وجه فرهنگي و اقتصادي توجه ميکند، جايگاه مناسبي به دست آورد.
سبزميداني در ادامه اظهار داشت: در برنامههاي معاونت صنايعدستي مقوله احياء رشتههاي در حال فراموشي و فراموش شده صنايعدستي تعريف شده است که اين موضوع تنها با ايجاد کارگاههاي توليدي محقق نميشود بلکه توسعه اشتغال نيز راهگشا خواهد بود.
اين مقام مسوول تأکيد کرد: حل مشکلات پيش روي صنايعدستي منوط به ادامه فعاليتهاي کارشناسانهاي است که در چند سال اخير جان گرفته است.
او خاطرنشان کرد: پيگيري طرح ادغام سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بايد با انجام کار کارشناسي و در نظر گرفتن جايگاه هر يک از حوزههاي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري صورت گيرد.
111/
انتهای پیام/