مقابله با چادرخوابي در مازندران کليد خورد

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مازندران در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، اظهار داشت: طرح راه‌ا‌ندازي اردوگاه‌هاي گردشگري براي مقابله با چادرخوابي در مازندران مراحل نهايي خود را طي مي‌کند.

«اسدالله محمدپور» افزود: در سفرهاي نوروزي و تابستانه چادرخوابي گردشگران در ورودي استان مشاهده مي‌شود که علاوه بر تخريب چهره و منظر شهري، بهداشت عمومي شهري و حقوق شهروندي را دچار مشکل مي‌کند، به همين دليل طرح ساماندهي چادرخوابي گردشگري در حاشيه خيابان‌ها و پارک‌هاي درون شهري تدوين شد.

او با اشاره به اينکه مقابله با چادرخوابي براي اقتصادي شدن گردشگري ضروري است، اظهار داشت: «اين طرح با توجه به وجود بسترهاي لازم در چهار شهر ساري، بابلسر، رامسر و محمودآباد به صورت پايلوت انجام مي‌شود.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث‌فرهنگي استان مازندران با اعلام اينکه براي اقتصادي شدن گردشگري در استان، ساماندهي و مقابله با چادرخوابي‌ها در دست انجام است، بيان داشت: در اين طرح نيروي انتظامي، شهرداري‌ها، فرمانداري‌ها، منابع‌طبيعي و ميراث‌فرهنگي مشارکت دارند.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران گفت: يکي از مشکلات پيش‌‌روي استان که مقصد ميليون‌ها مسافر از سطح کشور است پديده اجتماعي چادرخوابي است.

«محمدپور» با اشاره به اينکه فرهنگ‌سازي و هدايت اين مسافران به اردوگاه‌هاي گردشگري مهم است، اظهار داشت: اعتبارات استاني براي اين طرح در نظر گرفته مي‌شود و در حال حاضر زيرساخت‌هاي اوليه براي اين طرح آماده شده است.

اين مقام مسوول در اداره‌ کل ميراث‌فرهنگي استان مازندران با بيان اينکه پس از اجراي اين طرح در چهار شهر استان، در ساير شهرستان‌ها عملياتي مي‌شود، گفت: مردم نبايد تنها گرفتاري‌هاي حضور گردشگر را شاهد باشند بلکه بايد اقتصادي شدن حضور گردشگران را احساس کنند.

او افزود: صنعت توريسم و جهانگردي يکي از بزرگ‌ترين و متنوع‌ترين صنايع در جهان محسوب مي‌شود و در بسياري کشورها از اين صنعت پويا براي نيل به درآمد سرشار، اشتغال‌زايي، رشد بخش خصوصي و توسعه ساختار زيربنايي و غيره استفاده مي‌شود.

«محمدپور» با اشاره به اينکه ميزان چادرخوابي در مازندران به دليل سياست‌گذاري و نرخ‌گذاري ويلاها و اماکن استيجاري استان کاهش يافته است، گفت: براي جمع‌آوري و ساماندهي تابلو به‌دست‌ها و جانمايي کيوسک‌هاي اطلاع‌رساني، نياز به حمايت نيروي انتظامي و شهرداري‌ها داريم که سبب رشد اقتصادي و فرهنگي منطقه مي‌شود.

او يکي از دلايل اصلي طرح ايجاد کيوسک‌هاي اطلاع‌رساني را ارائه خدمات بهتر به گردشگران دانست و ادامه داد: کيوسک‌هاي اطلاع‌رساني حلقه اتصال مسافر و ويلا و مراکز اقامتي استيجاري کشور بوده و با راه‌اندازي اين کيوسک‌ها ضمن در اختيار داشتن مشخصات ويلا و مراکز اقامتي استيجاري، امکان نظارت بر فعاليت‌هاي اين مراکز آسان‌تر خواهد بود.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان مازندران گفت: جامعه هتلداران بايد ارتباط خود را با کيوسک‌هاي اطلاع‌رساني بيشتر کنند تا اين کيوسک‌ها بتوانند در راهنمايي گردشگران به هتل‌ها بهتر اطلاع‌رساني کنند.

او با بيان اينکه هر چه اطلاع‌رساني بيشتر باشد استفاده مهمانان از ظرفيت‌هاي گردشگري افزايش مي‌يابد و سبب رونق اقتصادي مي‌شود، خواستار حمايت از سوي رسانه‌ها و دستگاه‌هاي ذيربط شد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 139004084