آشنايي راهنمايان گردشگري گيلان با معماري سنتي استان

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (CHTN)، اظهار داشت: در اين بازديد تعدادي از مديران فني دفاتر خدمات مسافرتي و راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي استان که به تازگي دوره آموزشي خود را به اتمام رسانيده بودند با هدف آشنايي با موزه و موزه‌داري و به منظور آشنايي هر چه بيشتر با آداب و رسوم مردم گيلان و معماري سنتي استان از اين سايت موزه طبيعي روستايي گيلان ديدن کردند.

«اميد عزيزي» با اشاره به اينکه موزه ميراث روستايي گيلان، نخستين اکوموزه‌اي است که در رابطه با معرفي تاريخچه و نوع فرهنگ و زندگي مردم در فضاي باز ايجاد شده است، افزود: در اين موزه معيشت، کار، مسکن، صنايع‌دستي و انواع فضاهايي که در يک حوزه خانوادگي روستايي وجود دارد، به نمايش گذاشته شده است.

او تصريح کرد: اين موزه در زميني به مساحت حدود 260 هکتار در پارک جنگلي سراوان، واقع در کيلومتر 18 جاده رشت – تهران بازسازي و به نمايش درآمده است.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان از برگزاري تور يکروزه ديگري به منظور شناخت جاذبه‌هاي گردشگري با حضور راهنمايان گردشگري در مناطق ماسال و داماش خبر داد و گفت: هدف از برگزاري اين تور آموزشي، شناساندن جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي شهرستان ماسال و شناخت پتانسيل‌هاي اين منطقه به منظور گنجاندن تورهاي ماسال و مناطق اين شهرستان در پکيج‌هاي مسافرتي و آشنايي بيشتر راهنمايان با مناطق ياد شده بوده است.

او گفت: علاوه بر اين در راستاي آشنايي با گل سوسن‌چراغ، نخستين گياهي که به عنوان ميراث ملي در ايران به ثبت رسيده است، تور آموزشي ويژه مديران فني و راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي برگزار شد.

«عزيزي» برگزاري کارگاه تخصصي گردشگري ويژه رانندگان تاکسي فرودگاه سردار جنگل رشت را از ديگر برنامه‌هاي اين اداره کل معرفي کرد و گفت: اين دوره آموزشي به همت معاونت گردشگري استان برگزار شده است

اين مقام مسوول ادامه داد: اين کارگاه آموزشي با همکاري اداره کل فرودگاه‌هاي بين‌المللي سردار جنگل رشت جهت آشنايي رانندگان تاکسي با جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي استان گيلان و با سرفصل‌هاي الگوهاي رفتاري، گيلان شناسي، تشريفات و بازاريابي از جمله مواد آموزشي به رانندگان برگزار شد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 139004092