«مهيار صياديان» با اشاره به اينکه مصنوعات صنايعدستي، اصليترين سند هويت تاريخي ملت ايران اسلامي و زائيده اذهان خلاقي است که صبورانه ميراثفرهنگي اين مرز و بوم را صيانت کردهاند، افزود: نقش و اهميت صنايعدستي به عنوان هنري مقدس، صنعتي مستقل، بومي و اصيل با جنبههاي قوي کاربردي از جهات هنري، فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و حتي سياسي بر همگان آشکار است.
او ادامه داد: حتي اگر همه تاثيرات مثبت اقتصادي صنايعدستي را کنار بگذاريم اين هنر ملي ايران بايد به واسطه بازتاب ذوق سرشار، انديشه خلاق و هنرمندان پرمايه، به صورت جدي و برنامهريزي شده مورد حمايت قرار گيرد.
اين مقام مسوول تصريح کرد: اين در حالي است که صنايعدستي طي ساليان متمادي، چه در دوران رونق و شکوفايي و چه در دورههاي رکود، سهم شايسته و در خور توجهي در اقتصاد کشور و معرفي هنر ناب و خالص ايراني و نهايتا زندگي اقتصادي و حيات فرهنگي ما داشته است.
«صياديان» در ادامه با ارائه گزارشي از عملکرد معاونت صنايعدستي استان گفت: 763 نفر از هنرمندان صنايعدستي استان جهت بهرهمندي از مزاياي بيمه به سازمان تامين اجتماعي معرفي شدند که از اين تعداد 118 نفر بيمه شدند.
معاون صنايعدستي ادارهکل ميراثفرهنگي استان کهگيلويه و بويراحمد تعداد رشتههاي آموزشي استان را 17 مورد معرفي کرد و گفت: معاونت صنايعدستي استان با ادارات مختلفي همچون امور عشاير، زندان، بهزيستي، بنياد جانبازان، کميته امداد امام خميني (ره) و ... همکاري دارد.
او گفت: چاپ حدود 330 تمبر صنايعدستي از طريق پست استان، صدور جواز تاسيس براي 600 نفر در سال 90، صدور 600 فقره کارت شناسايي براي هنرمندان صنايعدستي، برگزاري نمايشگاه صنايعدستي به مناسبت روز جهاني صنايعدستي، فعاليت 13 مرکز آموزشي، صدور پروانه توليد براي هفت نفر، آموزش 600 نفر در سه ماهه نخست سال، معرفي 400 نفر به فني و حرفهاي، ثبتنام يک هزار و 500 نفر براي مشاغل خانگي، معرفي 900 نفر به بانکهاي عامل، شرکت در نمايشگاههاي داخلي و خارجي، معرفي 100 نفر به صندوق مهر رضا جهت اخذ تسهيلات، تنها بخشي از فعاليتهاي اين معاونت به شمار ميرود.
«صياديان» با اشاره به يارانه سوخت کارگاههاي آموزشي گفت: آمار و اطلاعات اين افراد به معاونت صنايعدستي جهت اخذ يارانه در حال پيگيري است تا از طريق وزارت نيرو و نفت پرداخت شود.
/117
انتهای پیام/