معاون گردشگري استان مرکزي هدف از برگزاري اين جشنواره را معرفي آرايههاي فرهنگي و بومي مرتبط با انار با توجه به نزديک بودن فصل برداشت اين محصول در کنار جاذبههاي بکر طبيعي و مذهبي ساوه عنوان کرد.
او تصريحکرد: همانطور که در تاريخ جشنهاي محلي و برداشت محصول در استان مرکزي نمايان است، جشن انار نوعي جشن شکرگزاري و سپاس از پروردگار براي برداشت محصول به شمار ميرود.
«رضواني» با بيان اينکه چيدن انار از نيمه نخست مهرماه آغاز ميشود، گفت: انارچيني در اين جشنواره جنبه نمادين دارد و بيشتر با هدف آشنايي گردشگران تابستاني ساوه با اين محصول انجام ميشود.
قائممقام ميراثفرهنگي استان مرکزي گفت: برپايي اين گونه جشنها که به نوعي معرف ميراثمعنوي استان است، نقش مهمي در حفظ، پاسداشت و انتقال فرهنگها به نسل جديد و همچنين معرفي جاذبههاي طبيعي، فرهنگي و تاريخي استان دارد.
انار از مهمترين محصولات باغي ساوه است. انار ساوه از مرغوبترين و شناخته شدهترين انارهاي کشور به شمار ميرود که در ۹ هزار هکتار از باغهاي اين شهرستان توليد ميشود.
ملس ترش، ملس تبريزي، يوسفخاني، رباب نيريز، ملس يزدي و ارجستاني ارقام انار ساوه را شامل ميشوند.
/115
انتهای پیام/