دکتر «امان ا...قرايي مقدم» تصريح کرد: گسترش حاشيهنشيني، توسعه فناوري، افزايش امکانات رفاهي و اقتصادي و افزايش تحصيلات از ديگر عوامل بروز آسيبهاي اجتماعي مدرن شده است. متاسفانه جوانان امروزي ما علاقه شديدي به ورود به دنياي مجازي مثل اينترنت، سايتها، چت، ارتباطات اينترنتي ناسالم و غيره دارند.
اين استاد دانشگاه يادآور شد: فاصله نسلي بين جوانان، پدر و مادرها باعث بياطلاعي خانوادهها از وضعيت جوانان ميشود و اين بياطلاعي به ضرر بچههاي آنها است. مهمترين کاري که در طول چند سال اخير در مورد آسيبهاي اجتماعي انجام شده اين بوده که پنهانکاري در مورد آسيبهاي اجتماعي حذف شده است.
«قرايي مقدم» با اشاره به تلاشهاي اين سازمان در رابطه با کنترل آسيبهاي اجتماعي ادامه داد: افزايش مراکز شناسايي و مداخله اجتماعي در کشور موجب افزايش آمار آسيبهاي اجتماعي شده در حالي که قبل از سال ۷۶ اصلا هيچ آمار و تحقيقي در مورد اين مسائل وجود نداشت.
برنامهريزيها براي کنترل آسيبهاي اجتماعي نيز از سال ۷۸ آغاز شد و بودجه دفتر آسيبهاي اجتماعي بهزيستي که متولي ساماندهي آسيبهاي اجتماعي بود طي ۵ سال گذشته ۱۰ برابر شد. تاسيس وزارت رفاه و تامين اجتماعي نيز يکي از شاخصهاي مهم توجه دولت به مباحث اجتماعي، آسيبها و کاهش مشکلات اقشار آسيب پذير در کشور است.
/118
انتهای پیام/