معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با اشاره به راه‌حل‌هاي اصلي اسلامي کردن فضاي دانشگاه‌هاي کشور گفت: بايد تلاش کنيم تا آنجايي که ممکن است مسائل دانشگاه‌ها در داخل اين مجموعه‌ها حل و فصل شود و در مسائل انضباطي، فرهنگي و اجتماعي بايد رويکردمان اين باشد که مشکلات را در دانشگاه‌ها حل و فصل کنيم.

«غلامرضا خواجه سروري» با اشاره به اينکه گاهي اوقات اظهارنظرهايي خارج از محيط دانشگاه بيان مي‌شود که مطلوب نيست، تصريح کرد: يکي از مهم‌ترين مسائل دانشگاه‌ها بحث حجاب، عفاف و پوشش در دانشگاه‌هاست که بايد در درون خانواده دانشگاه حل و فصل شود.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در ادامه گفت: در اين خصوص ۳ مصوبه در سال‌هاي ۶۸، ۸۴ و ۸۸ توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده که بايد اجرايي شود و بايد اين قوانين در دانشگاه‌ها اجرا شود البته براي اجراي اين قوانين نياز به بسترسازي است.

«خواجه سروري» تاکيد کرد: وضعيت حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها نسبت به سال ۸۳ بسيار بهتر شده است و مي‌توان گفت وضعيت پوشش در دانشگاه‌هاي کشور بسيار مطلوب‌تر از فضاهاي ديگر همچون خيابان‌ها و... است البته با نقطه مطلوب فاصله دارد.

معاون وزير علوم تاکيد کرد: برخي‌ها ايراداتي مبني بر اين مي‌گرفتند که مصاديق پوشش در دانشگاه‌ها مشخص نشده است که اين مصاديق در مصوبه سال ۸۸ شوراي عالي انقلاب فرهنگي مشخص شده است. شوراي عالي انقلاب فرهنگي ۱۷ وظيفه را براي دانشگاه‌ها مدنظر قرار داده که اين قوانين ايجابي هستند و رؤساي دانشگاه‌ها در جلسات شوراي فرهنگي بايد همواره اين قوانين را متذکر شوند.

«خواجه‌سروري» در ادامه گفت: ۳ طيف وجود دارند که مي‌خواهند طرح حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها اجرا نشود که گروه اول ضد انقلاب‌هاي خارج‌نشين هستند و نبايد به دام آنان بيفتيم. طيف ديگر در داخل کشور حضور دارند و رقباي سياسي هستند که به دنبال قدرت‌اند و جريان سوم طيف اصلاح‌طلباني هستند که رويکرد کلي آن‌ها استحاله فرهنگي است. بنابراين شعار ما بايد اين باشد که قانون حجاب، عفاف و پوشش بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجرايي شود.

معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با بيان اينکه اصطلاح تفکيک جنسيتي را شبکه‌هاي خارجي و حتي برخي خبرگزاري‌هاي داخلي القا مي‌کنند و به آن دامن مي‌زنند، گفت:خواهش مي‌کنم که رسانه‌ها ديگر بحث تفکيک جنسيتي را مطرح نکنند چون پس از طرح تفکيک جنسيتي تبعيض جنسيتي نيز مطرح خواهد شد و به دنبال آن طرح حجاب و عفاف از کارآيي مي‌افتد.

«خواجه سروري» با اشاره به هوشمندي رئيس جمهور در متوقف کردن اجراي طرح تفکيک جنسيتي خاطرنشان کرد: بسياري از شبکه‌هاي خارجي همانند بي‌بي‌سي و صداي آمريکا بر روي بحث تفکيک جنسيتي متمرکز شده بودند و قصد مانور بر روي طرح را داشتند که با تصميم رئيس جمهور مبني بر مخالفت با اجراي طرح در اين قصدشان ناکام ماندند.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390041828