دکتر«حسن امامي رضوي» با اشاره به تلاشهاي وزارتخانه متبوعش براي گسترش ترک اعتياد به دخانيات در سطح کشور خاطر نشان کرد: براي آموزش بيشتر به مردم مراکز مشاوره ترک اعتياد در تمام استانهاي کشور با فعاليت سازمانهاي غيردولتي فعال شدهاند و اکنون در هر استان حداقل دو مرکز از اين نوع وجود دارد و در تهران بيشتر است. در اين مراکز براي ترک اعتياد به انواع دخانيان از سيگار تا انواع مواد مخدر تلاش ميشود. تجربه نشان داده است که حدود ۴۰ درصد افرادي که با مراجعه به اين مراکز، استعمال دخانيات را ترک کردند ديگر به سراغ استعمال دخانيات نميروند.
معاون سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اينکه شواهد علمي کافي وجود دارد که کاهش دسترسي به دخانيات در کاهش مصرف آن نقش موثر دارد، ادامه داد: متاسفانه در سالهاي اخير شاهد شيوع مصرف قليان در بين جوانان هستيم در حالي که ميدانيم ضررهاي قليان چندين برابر سيگار است.
«رضوي» با اشاره به وظايف ديگر نهادهاي کشوري براي جلوگيري از شيوع اعتياد به دخانيات و نقش موثر برخوردهاي قانوني در تسهيل اين امر گفت: بخشي از وظايف قانون جامع کنترل دخانيات در کشور مربوط به ساير بخشها از جمله نيروي انتظامي است. بر اساس همين قانون در کنار ماموران بهداشتي، حضور نيروي انتظامي ضروري است.
/118
انتهای پیام/