او گفت: اين پردهها در مدت 6 ماه گذشته به صورت اماني در نمايشگاهي با عنوان «جلوههاي آيات الهي» در موزه ملي ايران به نمايش در آمدند.
اين مقام مسوول تاکيد کرد: پيش از نمايش اين قطعهها براي آمادهسازي آنها مراحلي همچون مرمت، بازسازي و نصب بر روي پايه چوبي انجام شده است.
علاقمندان ميتوانند براي بازديد از اين دو قطعه پرده کعبه همه روزه از ساعت 9 تا 18 به نشاني تجريش، ميدان دربند، مجموعه فرهنگي - تاريخي سعدآباد موزه تاريخ معاصر مراجعه کنند.
مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد در کوهپايههاي توچال و دره سرسبز دربند و در شمال شهر تهران با مساحتي حدود يکصد و 10 هکتار قرار گرفته است.
سعدآباد از شمال با کوههاي البرز، از شرق با گلابدره، از مغرب با ولنجک و از جنوب با تجريش همسايگي دارد.
اين منطقه در دوره قاجار محل استقرار و سکونت تابستاني و ييلاق شاهان اين سلسه بوده و پس از کودتاي 1299 خورشيدي، در وسعتي تازه و الحاق باغهاي مختلف به اقامتگاه تابستاني پهلوي اول اختصاص يافت و کاخ و کوشکهايي به مناسبتهاي گوناگون در آن ساخته شد.
در دوره پهلوي 18 کاخ کوچک و بزرگ در سعدآباد ساخته شد که هر يک عظمت هنر و ذوق معماري ايراني را به نمايش ميگذارند.
تمامي اين مجموعه پس از انقلاب اسلامي تبديل به موزه شده است. برخي از عمارتها به شکل کاخ موزه همانطور که بود مانند کاخ ملت و کاخ سبز به نمايش گذاشته شده است و برخي ديگر با توجه به ويژگي بنا، تبديل به موزه شدهاند/122
انتهای پیام/