معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با بيان اين مطلب به ميراث‌آريا (chtn)، گفت: در سال ۸۵ لايحه برداشت ۴ ميليارد دلار از صندوق ذخيره ارزي براي نوسازي و بازسازي مدارس خطرآفرين و غيرمقاوم در مجلس تصويب شد که بر اساس آن آموزش و پرورش بايد با اعتبارات اختصاص يافته، ۱۳ ميليون و ۲۰۰ هزار مترمربع زيربناي تخريبي و خطرآفرين و ۱۰۰ هزار کلاس درس غيرمقاوم را نوسازي و مقاوم‌سازي کند.

«مرتضي رئيسي» افزود: طي ۵ سال نيمي از مدارس و فضاهاي آموزشي خطرآفرين و خشت و گلي (۵ ميليون مترمربع) تخريب و نوسازي شده است و در حال حاضر نيمي ديگر از اين مدارس باقي مانده است که تا پايان سال ۹۲ بايد تخريب و نوسازي شود.

رئيس سازمان نوسازي و تجهيز مدارس کشور تصريح کرد: مدارس خطرآفريني که تخريب و نوسازي شده، بيشتر در نقاط محروم و بافت‌هاي فرسوده بوده است که در ميان شهر‌ها، بيشترين آمار نوسازي مربوط به شهر تهران است.

«رئيسي» با اشاره به اينکه درسال ۸۵حدود ۱۰۰هزار کلاس درس غيرمقاوم وجود داشت، گفت: درحال حاضر يک ميليون مترمربع فضاي آموزشي معادل ۱۰هزار کلاس درس مقاوم‌سازي شده است که مطالعات مقاوم‌سازي ۴ميليون و ۶۰۰ميليون مترمربع فضاي آموزشي انجام شده و آماده اجراي مقاوم‌سازي است.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش همچنين درباره اعتبارات تخصيص يافته به آموزش و پرورش براي مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس فرسوده گفت: براساس قانون نوسازي و بازسازي مدارس فرسوده ۴ميليارد دلار به اضافه سود تعديل بايد به آموزش و پرورش پرداخت مي‌شد که رقمي معادل ۶هزار و ۲۰۰ميليارد تومان مي‌شد که از اين مبلغ حدود ۳هزار ميليارد تومان تاکنون براي مقاوم‌سازي و نوسازي مدارس خطرآفرين و غيرمقاوم پرداخت شده است و ۳هزار و ۲۰۰ميليارد تومان باقي است که براساس قانون برنامه پنجم توسعه طي ۳سال بايد به آموزش و پرورش اختصاص يابد.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390042211