او ادامه داد: به واسطه ارتباط تنگاتنگ ميان جاذبههاي طبيعي، فرهنگي و تاريخي هرچه آموختههاي افراد در اين موارد وسيعتر باشد به همان نسبت نيز از سفر بيشتر لذت ميبرند.
«احساني» تصريح کرد: از موضوعات مهمي که در آموزشهاي مربوط به گردشگري کمتر به آن پرداخته ميشود مبحث موسيقي نواحي و فولکلور نقاط مختلف ايران است.
او افزود: به واسطه تنوع اقليمي موجود در سرزمين پهناور ايران تنوع قومي قابل ملاحظهاي در اقصي نقاط اين سرزمين قابل مشاهده است که با برنامهريزي صحيح ميتوان از آن به عنوان جاذبههاي گردشگري ياد کرد.
«احساني» يادآور شد: در اين رابطه ارتباط موسيقي نواحي با درختان، گلها و پرندگان بومي مناطق مختلف همچنين آلات موسيقي ساخته شده با مواد اوليه موجود در طبيعت از مباحث بسيار جذاب است.
او خاطرنشان کرد: مسيرهاي کوچ در استانهاي عشايرنشين ايران، ارتباط ساز چوپان و مرتع، آواي هنگام دوشيدن شير گوسفندان، موسيقي کار، موسيقي بيکلام در طبيعت و نقش طبيعت در پيدايش آواهاي محلي از موضوعاتي است که در اين کارگاه آموزشي به آن پرداخته ميشود.
مدير آموزشي موسسه آواي طبيعت پايدار از ارتباط ملوديک، ارتباط موضوعي آوازي، ارتباط ارگانيک، ارتباط آوايي همراه با پخش فيلم و موسيقي نواحي به عنوان عناوين اصلي اين کارگاه آموزشي نام برد.
کارگاه آموزشي موسيقي نواحي و طبيعت در روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه پنجم و ششم مردادماه از ساعت 17 تا 20:30 برگزار ميشود و «هوشنگ جاويد» از فعالان موسيقي نواحي و نويسنده، مدرس اين دوره آموزشي است.
/115
انتهای پیام/