او خاطرنشان کرد: افراد متقاضي بايد درخواست کتبي خود را براي همکاري در ساخت و بهرهبرداري از اين غرفهها به معاونت صنايعدستي ادارهکل ميراثفرهنگي استان کرمانشاه ارائه کنند.
اين مقام مسوول با بيان اينکه بازارچههاي صنايعدستي بر اساس تصميمات مديريتي کلان استان در راستاي ايجاد فرصتهاي شغلي ايجاد ميشوند، اظهار داشت: راهاندازي اين غرفهها در آينده نزديک باعث رشد و توسعه رشتههاي مختلف صنايعدستي استان و تشويق توليدکنندگان اين هنر صنعت ميشود.
معاون صنايعدستي ادارهکل ميراثفرهنگي استان کرمانشاه ابراز اميدواري کرد که فعالان صنايعدستي بتوانند با استفاده از اين گونه فرصتهاي فروش بهتر و تداوم شغلي، گامهايي در زمينه توليد بروز و توسعه توليدات تخصصي بردارند.
او در ادامه از حضور فعال و موفق هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي استان در نمايشگاه دستاورد فرهنگي تهران خبر داد و گفت: صنايعدستي کرمانشاه صنعتي بومي است که هنرمندان اين حوزه توانستهاند با سرمايه کم، ضمن ايجاد اشتغال، توليد ثروت کنند.
«سپهر» گفت: در اين نمايشگاه که توسط دانشگاه پيامنور کشور و با همت دانشگاه پيامنور استان در تهران برگزار شد، توليدات «محمدرضا انصاريان» هنرمند صنايعدستي استان در رشته گليم و گيوه به نمايش درآمد.
معاون صنايعدستي ادارهکل ميراثفرهنگي استان کرمانشاه گفت: اميدواريم براي بهرهمندي بيشتر و مفيد از قابليتهاي صنايعدستي، بتوانيم با آسيبشناسي آن مشکلات توليد، فروش و مصرف را شناسايي و برطرف کنيم.
/117
انتهای پیام/