کاروانسراي اماميه بستان آباد به فهرست ميراث ملي پيوست

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» در اين باره گفت: اين کاروانسرا قدمتي معادل دوره صفويه دارد و چون در روستاي اماميه قرار گرفته به اين نام خوانده مي‌شود.

او تأکيد کرد: متروکه ماندن بنا در طول ساليان، تخريبات و بي‌توجهي به حفاظت از جمله آسيب‌هاي وارده به اين بنا است.
\t
مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي اظهار داشت: اين کاروانسرا به شکل مربع به ابعاد 40 در 40 متر به مساحت يک هزار و 653 مترمربع با حياط مرکزي در مجاورت جاده خاکي روستايي قرار گرفته و از طاق به روش رومي براي پوشش آن استفاده شده است.

«محمدي» افزود: نظارت بر هرگونه عمليات و تغيير و مرمت در اين بنا برعهده اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي است.

اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: ثبت آثار در فهرست ملي کشور موجب نظم بخشيدن و دقت عمل بيشتر در حفظ، احيا و معرفي آثار تاريخي مي‌شود و به همين دليل بر افزايش دامنه بناها و آثار ثبت شده تأکيد داريم.

او تأکيد کرد: تاکنون بيش از يک هزار و 800 اثر از آثار تاريخي و فرهنگي استان در فهرست آثار ملي ثبت شده است که از اين تعداد مي‌توان به مجموعه کليساهاي تاريخي ارامنه آذربايجان در شهرستان جلفا و مجموعه بازار تاريخي تبريز در فهرست آثار جهاني اشاره کرد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390042825