يک کار‌شناس ارشد ورزش شنا و شيرجه در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان مطلب فوق، علت به وجود آمدن چنين حادثه‌اي را کمبود امکانات ورزشي در سطح کشور دانسته و افزود: وقتي يک عضو تيم ملي قايقراني بانوان براي انجام تمرينات خود به درياچه يک سد مراجعه مي‌کند مي‌توان دريافت که امکانات مناسبي براي تمرين او وجود نداشته است چرا که سد‌ها به دلايل بهداشتي و دارابودن خطرات بسيار، اصلا فضاي مناسبي براي شنا و قايقراني نيستند.

«مهرداد هجير»، غفلت مرحوم «زهرا فرجي» را نيز در رخ دادن اين حادثه ناگوار موثر دانسته و اضافه کرد: متاسفانه بعضي از ورزشکاران ورزش‌هاي آبي تصور مي‌کنند که به راحتي مي‌توانند از خودشان در برابر خطرات آب محافظت کنند و به همين دليل از جليقه‌هاي نجات استفاده نمي‌کنند و در نتيجه اين بي‌دقتي، جانشان را از دست مي‌دهند.

اين کار‌شناس ارشد تربيت‌بدني، دليل اصلي تاخير در پيدا شدن جسد مرحوم «فرجي» را وجود جريان‌هاي شديد آب در سطح زيرين درياچه سد‌ها دانسته و افزود: در آب‌هاي شيرين، فرد با ورود به سطح زيرين آب دچار حملات جريان‌هاي آب شده و به سرعت به اين سو و آن سو برده مي‌شود و در نتيجه ممکن است آب او را به گوشه‌اي ببرد که از دسترس همگان خارج است.

«هجير»، با انتقاد از کم‌توجهي رسانه‌ها به درگذشت اين قهرمان ملي گفت: متاسفانه در چند روز گذشته پيگيري مستمري از سوي رسانه‌ها براي دريافت چرايي اين اتفاق را شاهد نبوديم، سکوتي که جاي تاسف دارد. اميدوارم در آينده رسانه‌ها با اخبار پيشگيرانه از نابودي ورزشکاران ملي‌پوش کشور جلوگيري کنند.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 139004288