سر واقعي يک انسان در موزه سعدآباد

به گزارش ميراث آريا (chtn)، به نقل از روابط‌عمومي مجموعه سعدآباد، مسوول موزه برادران اميدوار با اشاره به اين اثر شگفت‌انگيز، گفت: اين سر کوچک شده انسان توسط قبيله جيبارو که يکي از وحشي‏ترين قبيله‏هاي آمازون در اکوادور آمريکاي جنوبي است در جنگ‏هاي قبيله‏اي،شکار و با روش‏هاي خاص کوچک مي‏شود.

«فريبا کرباسچي» افزود: اين قبيله بعد از حمله به قبيله‏هاي ديگر و پيروز شدن٬ زنان آن قبيله را به اسارت گرفته و مردان باقي مانده را با خود به قبيله مي‏بردند ابتدا جشني برگزار کرده و آتشي عظيم درست مي‏کردند و بعد با خوردن مخمرها شروع به برديدن سرها مي‏کردند.

او با تشريح ماجراي شکار سر انسان در اين قبيله به نقل از برادران اميدوار ادامه داد: جنگجويان قبيله جيبارو پس از جدا کردن سر مردان قبيله دشمن، از فرق تا پشت گردن را شکافته و داخل سر را خالي مي‏کردند يعني جمجمه و دندان‏ها٬ سپس استخوان بيني و چشم‏ها را با ظرافت در مي‏آوردند و لب‏ها را مي‏دوختند که به ارواح خبيثه اسرار قبيله را نگويند و بعد پشت سر را مي‏دوختند و اين پوست سر را به مدت سه روز داخل محلول گياهي خاصي مي‏گذاشتند و بعد از سه روز آن را در آورده و داخل آن را يک مشت شن گرم مي‏ريختند و بلافاصله آن پوست (سر) کوچک مي‏شد و بعد آن را دودي مي‏کردند تا ماندگاري آن بيش‌تر شود.

گفتني است قبيله جيبارو سرهاي شکار شده را به عنوان نماد قدرت مي‏دانستند و به گردن‏هايشان آويزان و يا به چادرهايشان مي‏آويختند.

يادآور مي‏شود آثار موجود در موزه برادران اميدوار در بخش شمال غربي مجموعه سعدآباد واقع شده که از دستاوردهاي سفر 10 ساله نخستين جهانگردان ايراني عيسي و عبدا... اميدوار به دور دنيا تشکيل شده است.

اين موزه همه روزه از ساعت 9 تا 18 پذيراي علاقمندان شگفتي‏هاي سفر است.

/122

انتهای پیام/

کد خبر 1390042920