او با اشاره به اينکه در اين دوره از داوريها بيش از 280 اثر برجسته هنرمندان 30 استان توسط گروه داوران ارزيابي شد، اظهار داشت: داوراني از کشورهاي مالزي، هندوستان و انگلستان با حضور در اتاق بازرگاني صنايع و معادن اصفهان، آثار هنرهاي سنتي و صنايعدستي ايران را از ابعاد مختلف بررسي کردند.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج اين معاونت اضافه کرد: در ميان برگزيدگان داوريهاي سال 2010 يونسکو، 30 هنرمند از اصفهان و مابقي صنعتگران ساير استانهاي کشور بودند.
«توحدي» افزود: معيارهاي يونسکو براي اعطاي نشان اصالت، حفظ اصالت و ريشههاي فرهنگي، نوآوري و خلاقيت، قابليت ايجاد بازار و کسب و پيشه، سازگاري با محيط زيست و عدالت محوري است ضمن اينکه حضور در بازارهاي جهاني و نمايشگاههاي داخلي و خارجي، همچنين ارائه اطلاعات اثر در پايگاه اينترنتي يونسکو از مزاياي مهر اصالت است.
اين مقام مسوول بيان داشت: صدور گواهينامه نشان مرغوبيت براي صنعتگران برگزيده مدتي پس از برگزاري داوريها صورت ميگيرد که گواهينامه داوريهاي سال 2010 در روزهاي اخير به دست معاونت صنايعدستي رسيده است.
او با بيان اينکه گواهينامه نشان مرغوبيت آثار صنايعدستي تصويري از اصل اثر را به نمايش ميگذارد، گفت: همچنين مشخصات کامل اثر و سازنده آن نيز به صورت کامل در قالب اين گواهينامه ارائه ميشود.
سرپرست اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: اين گواهينامه دو زبانه است و به امضاء «تهمينه دانيالي» معاون اسبق صنايعدستي کشور و «چون لي هان» و رئيس دفتر منطقهاي يونسکو رسيده است.
«توحدي» يادآور شد: اين گواهينامه به معاونتهاي استاني ارسال ميشود تا در اولين فرصت به دست صنعتگران و هنرمندان برگزيده برسد.
111/
انتهای پیام/