او تصريح کرد: صنايعدستي و هنرهايسنتي از اين امر مستثني نيستند به طوريکه آموزش امري ضروري براي توسعه و ترويج اين صنعت نوين خواهد بود.
«بيرانوند» با اشاره به روند آموزش در استان قزوين افزود: آموزش صحيح نيروي انساني انگيزهاي مناسب براي توسعه است که زمينههاي دستيابي به اهداف کلان را فراهم ميآورد و موجب ترغيب و تشويق براي خلاقيت و نوآوري در حوزههاي مختلف جامعه ميشود.
او همچنين با گسترده خواندن برنامههاي آموزشي صنايعدستي در استان اظهار داشت: خوشبختانه آموزش صنايعدستي در استان به صورت پويا عمل کرده به طوريکه مراکز آموزشي در تمامي شهرستانهاي استان فعال هستند.
«بيرانوند» با بيان اينکه در حال حاضر در شهرستان بوئينزهرا کلاسهاي آموزش گليمبافي و گيوهبافي برگزار و آزمون مهارت آن نيز به انجام رسيده است، گفت: در اين آزمون از ميان شرکتکنندگان در رشته گليمبافي 47 نفر از روستاي ارداق و در رشته گيوهبافي 73 نفر از روستاي سگزآباد پذيرفته شدند و کارت مهارت پايان دوره دريافت خواهند کرد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان قزوين يادآور شد: هدف ما از آموزش صنايعدستي حفظ، احيا و نگهداري از رشتههاي مختلف صنايعدستي و هنرهايسنتي بومي استان است و اميدواريم با اين روند بتوانيم از منسوخ شدن هنرهايسنتي جلوگيري کرده و به ترويج و آموزش آن بپردازيم.
/115
انتهای پیام/