رودبارک ميزبان دومين جشنواره ملي سنت‌هاي بومي

«حميد يزداني» در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (CHTN)، اظهار داشت: اين جشنواره که با حضور هشت استان کشور برگزار شد، از بيست‌و‌نهم تيرماه آغاز و روز گذشته با استقبال چشمگير مردم به کار خود پايان داد.

او با اشاره به استقبال بيش از 6 هزار نفر از اين جشنواره سه روزه اظهار داشت: اين جشنواره با هدف افزايش روحيه شادابي و نشاط در مردم، معرفي سنت‌ها و آيين‌هاي بومي، صنايع‌دستي بومي مناطق مختلف کشور و برقراري ارتباط بيشتر مردم با سنت‌هاي گذشته برگزار شد.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان سمنان از جمله برنامه‌هاي اجرا شده در اين جشنواره را برگزاري نمايشگاه صنايع‌دستي بومي استان‌هاي کشور با برپايي بيش از 10 غرفه، اجراي موسيقي و سرودهاي محلي، قرائت شعر به گويش محلي، اجراي نمايش و بازي‌هاي بومي و محلي، پخت نان و غذاهاي محلي، ارائه محصولات متنوع لبني و غيره عنوان کرد.

«يزداني» افزود: برگزاري نمايشگاه آثار به جا مانده از گذشته شامل تجهيزات روستايي با کاربرد کشاورزي، دامداري و غيره، نمايش پوشاک محلي منطقه و سياه‌چادر سنگسري (گوت)، چادر ترکمن و عرب عشاير از ديگر برنامه‌هاي اجرا شده در زمان برگزاري اين جشنواره است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان خاطرنشان کرد: جشنواره سنت‌هاي بومي و بازي‌هاي محلي رودبارک با تلاش بخش خصوصي و نظارت و حمايت اين اداره کل برگزار شد.

در معرفي اين منطقه مي‌توان گفت، رودبارک در 80 کيلومتري شمال شرق سمنان در مسير راه شهميرزاد به فولاد محله در شهرستان مهديشهر و در دامنه جنوبي سلسله جبال البرز واقع شده، اين منطقه بخشي از منطقه حفاظت شده پرور است و به دليل وجود جنگل‌هاي پهن برگ و آب‌و‌هواي خنک به ويژه در فصل تابستان مورد توجه گردشگران قرار دارد.

وجود چشم‌انداز رودخانه در مسير جنگلي از دلايل نامگذاري اين منطقه به رودبارک است. تنوع گونه‌هاي گياهي و جانوري، دماي مناسب به ويژه در فصل تابستان و چشم اندازهاي طبيعي از علت‌هاي جاذب گردشگري اين منطقه است.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139005019