فقدان بازار فروش بزرگترين مشکل هنرمندان صنايع‌دستي است

به گزارش ميراث‌ آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، «فرهاد معماري آذر» افزود: برگزاري نمايشگاه‌هاي متعدد داخلي و خارجي توسط سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري راه حل مناسبي براي اين مشکل در سال‌هاي اخير بوده است.

او در حاشيه نمايشگاه تخصصي خانه هنرمندان صنايع‌دستي تبريز ادامه داد: برگزاري نمايشگاه‌هاي تخصصي براي صنايع‌دستي از جمله اقدامات ارزشمند به منظور معرفي و شناساندن آثار صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي است اما در کنار اين اقدام تبليغات و اطلاع‌رساني مناسب در خصوص برپايي نمايشگاه نيز از ضروريات به شمار مي‌آيد.

اين هنرمند با اشاره به مشکلات هنرمندان حوزه صنايع‌دستي گفت: البته تنها برگزاري نمايشگاه صنايع‌دستي براي رفع اين مشکل کافي نيست و اين هنرمندان نيازمند حمايت‌ها و پشتيباني‌هاي بيشتر از طرف مسوولان هستند.

«معماري آذر» با تأکيد بر اينکه در حال حاضر عمده‌ترين مشکل هنرمندان صنايع‌دستي موضوع درآمدزايي است، اظهار داشت: وقتي هنرمند از بابت درآمد دغدغه دارد نمي‌تواند براي خلق آثار هنري تمرکز کافي داشته باشد و به تبع اين امر، کيفيت کار کاهش مي‌يابد.

او نبود امکان استفاده از استادان مجرب براي آموزش صنايع‌دستي در برخي آموزشگاه‌ها را از مشکلات ديگر اين حوزه عنوان کرد و اظهار کرد: استفاده از هنرمندان با سابقه صنايع‌دستي در آموزشگاه‌هاي مرتبط علاوه بر آموزش صحيح صنايع‌دستي، مي‌تواند حمايت و انگيزه‌اي براي اين هنرمندان باشد.

اين هنرمند معرق‌کار بيش از 12 سال است که در رشته‌هاي مشبک کاري و معرق چوب فعاليت مي‌کند و آثار خود را در نمايشگاه‌هاي داخلي متعددي به نمايش گذاشته است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390050212