يک دامپزشک در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب افزود: در کشور‌هاي پيشرفته، مسوولان باغ‌وحش‌ها خوراک گوشتخوران را از طريق حيوانات پرورشي در داخل باغ وحش تامين مي‌کنند يعني اسب يا الاغ‌هايي را به منظور تهيه خوراک درندگان در باغ‌وحش پرورش مي‌دهند تا از به وجود آمدن بيماري‌ها جلوگيري کنند.

دکتر «مهدي کميليان» با بيان اينکه، اين کار اصولي در باغ‌وحش تهران انجام نمي‌شود، ادامه‌داد: در باغ‌وحش تهران اين پروسه اصولي و علمي انجام نمي‌شود و الاغ‌هاي موردنياز براي تهيه غذاي گوشتخواران از روستاهاي دورافتاده خريداري مي‌شود که اين امر باعث به وجود آمدن مشمشه شده است.

اين دامپزشک با اشاره به خطاي فاحش مسوولان باغ‌وحش خاطر نشان‌کرد: متاسفانه در خريد همين الاغ‌ها هم سهل‌انگاري‌هاي عجيبي صورت گرفته و حيوانات پير و بيمار به علت قيمت ارزان‌تر خريداري شده است که اين حيوانات به بيماري مشمشه آلوده بوده و اين بيماري را به گوشتخوران انتقال داده‌اند.

«کميليان» با بيان اينکه بيماري مشمشه درماني ندارد، اضافه‌کرد: تاکنون هيچ‌گونه درماني براي اين بيماري در جهان شناسايي نشده است و اگر کسي بگويد که حيوانات باغ‌وحش را درمان کرده حرف بيهوده‌اي زده است.

به گفته اين دامپزشک، نتيجه آزمايش يکي از بچه شيرهاي باغ‌وحش هم مشکوک گزارش شده است.

او در اين رابطه گفت: چند روز پيش، جواب اين آزمايش از کشور آلمان به ايران ارسال شده و به احتمال فراوان اين بچه شير هم به بيماري مشمشه آلوده شده است.

/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390050213