رئيس سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور در ادامه به نرخ رشد صنعت گردشگري در مناطق مختلف جهان اشاره کرد و افزود: سازمان جهاني گردشگري نرخ رشد 2/6 درصدي را براي صنعت گردشگري در کشورهاي منطقه جنوب آسيا پيشبيني کرده است و با توجه به هدفگذاري صورت گرفته جهت حضور 20 ميليون گردشگر خارجي در افق 1404 کشور نيازمند حضور گسترده سرمايهگذاران بخش خصوصي جهت توسعه زيرساختها و تأسيسات گردشگري کشور هستيم تا بتوانيم به اهداف پيشبيني شده در سند چشمانداز 20 ساله کشور دست يابيم.
وي با اشاره به سهم 6/0 درصدي صنعت گردشگري کشور در توليد ناخالص ملي خواستار حضور فعالتر سرمايهگذاران بخش خصوصي جهت توسعه تأسيسات گردشگري کشور شد.
دکتر احمدزاده گفت: امروز در بيش از 150 کشور در حال توسعه جهان صنعت توريسم يکي از 5 شغل اصلي ارزآور محسوب شده و سهم بالايي در اشتغالزايي اين کشورها ايفا ميکند. اين در حالي است که در کشور ما توسعه تأسيسات و زيرساختهاي گردشگري در سالهاي اخير از رشد مناسبي برخوردار بوده است.
وي گفت: روند رو به رشد حضور سرمايهگذاران بخش خصوصي در توسعه تأسيسات گردشگري و تعريف پروژههاي مهم سرمايهگذاري در مناطق نمونه سرمايهگذاري کشور نويدبخش حرکت پرشتاب صنعت گردشگري در اقتصاد ملي و افزايش سهم اين صنعت در توليد ناخالص داخلي و اهداف اشتغالزايي کشور است.
دکتر احمدزاده با بيان اينکه صنعت گردشگري فرابخشي است ضرورت توجه به نقاط قوت و ضعف و تهديدات و فرصتهاي پيش روي سرمايهگذاران را براي اتخاذ يک استراتژي معقول و عملياتي مورد تأکيد قرار داده و افزود: تمامي دستگاههاي اجرايي ذيربط بايد براي تسهيل و تسريع در امر سرمايهگذاري در صنعت گردشگري کشور مشارکت فعال داشته باشند.
معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراثفرهنگي کشور با بيان اينکه گردشگري حوزهاي است که ماهيتاً نيازمند برنامهريزي استراتژيک ميباشد، برنامهريزي در سطوح استاني، منطقهاي و ملي را جهت ايجاد محيط مساعدي که در آن بخش خصوصي بتواند تأسيسات و تسهيلات گردشگري را در سطح استانداردهاي مورد نياز ايجاد کند ضروري دانسته و افزود: مشارکت فعال سرمايهگذاران بخش خصوصي در زمينه سرمايهگذاري و همکاري نزديک آنان با بخش دولتي جهت تأمين و گسترش تسهيلات و خدمات گردشگري در کشور ضرورتي اجتنابناپذير است.
دکتر احمدزاده در ادامه با اشاره به لزوم افزايش تعامل بخش خصوصي و دولت جهت شفافسازي فرايندهاي اجرايي سرمايهگذاري در بخش گردشگري دستور تشکيل شورايي مشترک با حضور نمايندگان دستگاههاي مرتبط با پروژههاي سرمايهگذاري و فعالين بخش خصوصي را صادر کرد.
وي همچنين از معاونين گردشگري و سرمايهگذاري سازمان ميراثفرهنگي خواست تا ضمن سفر به استانها و مناطق نمونه گردشگري کشور براي حل مشکلات سرمايهگذاران اقدام نمايند.
معاون رئيسجمهور در ادامه به نقش صنعت گردشگري در جهانشمول کردن يک حوزه فرهنگي و تمدني در عرصه بينالمللي اشاره کرد و افزود: ايران اسلامي يک جغرافياي مهم فرهنگي و بخشي از حافظه تاريخ بشري است و صنعت گردشگري ميتواند نقش بسيار مهمي در جهانيسازي فرهنگ و تمدن ايران اسلامي ايفا کند.
در ابتداي اين نشست که 3 ساعت به طول انجاميد فعالين و سرمايهگذاران بخش خصوصي در حوزه گردشگري ضمن بيان مشکلات و مسائل مربوط به پروژههاي سرمايهگذاري به بيان پيشنهادات و ديدگاههاي خود جهت تسهيل و تسريع در روند اجرايي سرمايهگذاري در حوزه گردشگري پرداختند.
/117
انتهای پیام/