يک روانشناس در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، گفت: آشنايي در فضاي چت‌، در روابط آينده زوج‌ تاثيرات عميقي مي‌گذارد، چرا که آنها در مرحله نخست براي برقراري ارتباط با يکديگر ناگزيرند در برخي از موارد خود را بسيار ايده‌آل معرفي کنند اما اين مساله زمان زيادي طول نخواهد کشيد.

به باور اين روانشناس اين نوع ارتباط زماني مي‌تواند به يک آشنايي سالم تبديل شود که با بلوغ هيجاني هر دو فرد، نظارت موسسات ذي‌صلاح در اين امر و مشاوره متخصصان فضاي مجازي همراه شود.

«بابک سعيدي»، حمايت خانواده‌ها از فرزندانشان را راهکار مناسبي براي کنترل آسيب‌هاي ناشي از همسريابي اينترنتي دانسته و افزود: اگر والدين از دريچه منع به اين وسيله ارتباطي نگاه کنند قطعا فرزندانشان به شکل ديگري آسيب خواهند ديد چراکه اينترنت واقعيت روز جامعه ماست و نمي‌توانيم اين واقعيت را انکار کنيم اما اين سخن نيز به آن معنا نيست که فرزندمان را در برابر ابزارهاي جديد تنها رها کنيم بنابراين والدين مسوول، کساني هستند که علاوه بر دلسوزي، با بصيرت به اين فناوري و خدمات آن نگاه کنند.

اين روانشناس معتقد است گاهي دختران ترجيح مي‌دهند از شيوه همسريابي اينترنتي براي انتخاب همسر مناسب استفاده کنند و اين در حالي‌ است که پسران بيش‌تر با نگرش سرگرمي ‌وارد اين فضا مي‌شوند.

«سعيدي» تصريح کرد: در حالي که گفته مي‌شود آشنايي در چت‌روم‌ها مي‌تواند به کاهش سن ازدواج کمک کند، اما نمي‌توان توقع داشت اين الگو در جامعه ما نيز جوابگو باشد. بيش‌تر تعاملات جوانان در فضاي مجازي انتزاعي و دور از واقعيت است و همين موضوع زمينه‌اي براي افزايش مشکلات و آسيب‌هاي همسريابي اينترنتي در جامعه ماست.

او در ادامه گفت: مشکل کنوني ما اين است که پسران حاضر به قبول مسووليت ازدواج نيستند و در نهايت اين جامعه زنان هستند که از اين شيوه ازدواج آسيب مي‌بينند.

اين روانشناس تاکيد کرد: بهترين راهکار براي رفع مشکلات ناشي از فضاي مجازي فرهنگ‌سازي است به اين معني که مسوولان فرهنگي جامعه با ارايه مشاوره به والدين و همچنين توليد برنامه‌هاي مختلف خانواده‌ها و جوانان را نسبت به نقاط قوت و ضعف استفاده از اينترنت و خدمات آن آشنا کنند.

/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390050529