توسعه گردشگري سلامت تعامل گسترده منطقه‌اي و جهاني را مي‌ط‌لبد

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، رئيس دانشگاه علوم‌پزشکي و خدمات بهداشتي و درماني تبريز گفت: صاحب‌نظران توسعه پايدار را برآورد حداکثر نيازهاي نسل کنوني بدون لطمه‌زدن به توانايي نسل‌هاي آينده در برآورد نيازشان تعريف کرده و سلامت را به عنوان رکن اساسي توسعه پايدار قلمداد مي‌کنند.

«عليرضا يعقوبي» ادامه داد: در اين راستا گردشگري سلامت به عنوان يکي از رو به رشدترين بخش‌هاي صنعت گردشگري جهاني تعامل نزديک وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها، نهادها و شرکت‌هاي دولتي، خصوصي و دست‌اندرکاران در کشور را اجتناب‌ناپذير کرده و براي توسعه سلامت و توسعه ملي بسيار ضروري است.

او گفت: استان آذربايجان‌شرقي با موقعيت جغرافيايي و جاذبه‌هاي گردشگري و بهره‌مندي از آثار تاريخي و مشترکات متعدد و منابع گردشگري سلامت منحصر به فرد از جمله درياچه اروميه، آب‌معدني روستاي باستاني کندوان و ... مي‌تواند نيازهاي سلامت کشورهاي منطقه آسياي ميانه، عراق و ترکيه را در تمام ابعاد کيفي خدمات سلامت برآورده کند.

«يعقوبي» با اشاره به برخي فعاليت‌هاي دانشگاه علوم‌پزشکي تبريز در اين حوزه متذکر شد: خدمات بين‌المللي گردشگري سلامت در سطح استان و کشور، سرمايه‌گذاري‌هاي مشترک براي ايجاد مراکز خدمات سلامت در داخل و خارج استان و اعزام کارکنان براي ارايه خدمات از اين جمله اين فعاليت‌ها است.

اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه گردشگري سلامت يک مقوله چند فاکتوري است و کشورمان تا به حال نتوانسته از ظرفيت‌هاي خود در اين زمينه به درستي استفاده کند، برگزاري کنفرانس‌ها و نشست‌هاي مداوم در سطح گسترده اقدامي بسيار شايسته در اين حوزه به شمار مي‌رود.
/115

انتهای پیام/

کد خبر 139005072