او تأکيد کرد: اين اعتبار ميان پنج دستگاه تقسيم ميشود که البته بخش عمده آن در اختيار اداره کل کار و امور اجتماعي خواهد بود.
معاون صنايعدستي اين استان با اشاره به اينکه بسياري از رشتههاي صنايعدستي در زيرمجموعه مشاغل خانگي قرار ميگيرند، اظهار داشت: صنعتگراني که در اين مجموعه قرار ميگيرند در گام اول شناسايي و پس از آن با پرکردن فرم کتبي و اينترنتي روي سايت اداره کار، مراحل ثبت نام را انجام ميدهند.
«اديب» افزود: پس از اين مرحله است که پروندههاي صنعتگران در کارگروه مشاغل خانگي فرمانداري شهرستانهاي مختلف استان مطرح و پس از تأييد به اداره کار و امور اجتماعي ارسال ميشود.
به گفته اين مقام مسوول با عبور از اين مرحله براي صنعتگران پروانه صادر ميشود و آنها امکان بهرهمندي از تسهيلات موجود را خواهند داشت.
او در ادامه بيان داشت: تلاش بر اين است که صنعتگران صنايعدستي اصفهان ضمن شناسايي با بهرهمندي از مزاياي اين طرح به شکل صحيحي ساماندهي شوند.
معاون صنايعدستي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اصفهان با بيان اينکه در حال حاضر شرايط اوليه براي 500 صنعتگر فراهم شده، گفت: اين هنرمندان به ترتيب امکان استفاده از اين مزايا را خواهند داشت و پيشبيني ميکنيم تا پايان مردادماه صدور پروانه براي آنها محقق شود.
111/
انتهای پیام/