او ادامه داد: بنابراين ايران و به ويژه استان مازندران با وجود قابليتهايي نظير فضاي مناسب، جاذبههاي گردشگري، طبيعي و تاريخي، تغييرات آبوهواي منطقه و مناسببودن سيستمهاي سرويسدهي همواره يکي از گزينههاي مورد نظر اين گردشگران است.
مديرعامل آژانس مسافرتي الوان خاطرنشان کرد: چندي پيش خبرنگاران روزنامههاي رسمي کشور عمان به ايران اعزام و ضمن بازديد از جاذبههاي طبيعي و تاريخي اين استان، گزارشهاي بسياري تهيه و منتشر کردند.
«مرادي» با اشاره به سفري با حضور استاندار و مديرکل ميراثفرهنگي استان مازندران به کشور عمان در ارديبهشتماه 90 خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه در گذشته با برخي از آژانسهاي اين کشور همکاري داشتيم، در جريان اين سفر ارتباطات قويتري ايجاد کرديم که آغاز جذب گردشگر از اوايل خردادماه را به دنبال داشت.
او با تاکيد بر تاثير اطلاعرساني بر جذب گردشگر، تصريح کرد: در جريان اين سفر اقلام تبليغاتي همچون پکيج، بروشور، کاتالوگ، کتابچه و غيره حاوي معرفي جاذبههاي طبيعي، گردشگري و تاريخي استان مازندران ارائه شد.
مديرعامل آژانس مسافرتي الوان با بيان اينکه برخي از اين گردشگران براي توريسمدرماني به برخي از نقاط ايران سفر و براي گذراندن دوران نقاهت به مازندران رجوع ميکنند، گفت: عمان و قطر از جمله مهمترين کشورهايي هستند که ميتوان بر روي آنها سرمايهگذاري کرد چون براي توريسمدرماني به شيراز سفر ميکنند و ما آنها را از شيراز به مازندران ميآوريم.
«مرادي» با اشاره به ابراز خرسندي و رضايت اين گردشگران از سفر به ايران و امنيت منطقه گفت: بالا بردن کيفيت و خدمات تاسيسات گردشگري از جمله راهکارهاي جذب گردشگر به کشور است.
او با بيان اينکه جذب گردشگري تاثير بسزايي در حوزه اقتصاد کشور دارد، اظهار داشت: گردشگري که وارد هر استان ميشود طبق تعريف سازمان جهاني جهانگردي بين 1500 تا 2 هزا ردلار ارز وارد ميکند، بنابراين اگر ما به تنهايي 500 گردشگر جذب کنيم بين 750 هزار تا يک ميليون دلار ارز وارد استان ميشود.
/117
انتهای پیام/