زيرساخت‌هاي استاندارد اولويت گردشگري استان مرکزي است

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان مرکزي در گفت و گو با ميراث‌آريا (chtn) ، تصريح‌کرد: گردشگري از بخش‌هاي مهم و اولويت‌دار در اشتغال‌زايي، ايجاد درآمد و فراهم‌ساختن فضاي نشاط محسوب مي‌شود.

او با بيان اينکه بخش عمده‌اي از گردشگري با تقويت زيرساخت‌ها و مديريت شهري مرتبط است، بيان‌داشت: دولت نهم و دهم رويکردي زيربنايي به صنعت گردشگري دارد و تصويب مناطق نمونه و روستاهاي هدف گردشگري از آن جمله است.

«فراهاني» تخصيص رديف اعتباري خاص براي مصوبات سفرهاي استاني در حوزه گردشگري را از ديگر اقدامات حائز اهميت دولت نهم و دهم در حوزه گردشگري و توسعه اين صنعت عنوان‌کرد.

او اضافه‌کرد: استان مرکزي به دليل قرارگرفتن در دو مسير اصلي شمال به جنوب و شرق به غرب کشور و همچنين بهره‌مندي از تنوع جاذبه‌هاي طبيعي، تاريخي و معنوي از فرصتي بي‌نظير براي توسعه گردشگري برخوردار است.

اين مقام مسوول صنعتي‌بودن اين استان را مزيتي ديگر براي جذب گردشگران به اين منطقه عنوان‌کرد و افزود: وجود تاسيسات صنعتي فرصتي مغتنم براي توسعه گردشگري صنعتي استان است.

«فراهاني» همچنين با تاکيد بر لزوم توسعه گردشگري روستايي در اين استان گفت: حضور گردشگران در مناطق روستايي استان مرکزي نيازمند نهادينه‌شدن فرهنگ پذيرش گردشگر از سوي جوامع محلي است.

او با بيان اينکه گردشگري روستايي از جاذبه‌هاي مهم طبيعت‌گردي استان مرکزي است که مرتبط با زندگي مردم ساکن در روستاها و مناطق طبيعي استان است، افزود: تنوع جاذبه‌ها و منابع گردشگري در مناطق روستايي و عشايري استان به حدي متعدد و متنوع است که مي‌توان از آنها به عنوان سرمايه‌هاي مهم گردشگري استان ياد کرد.

اين مقام مسوول تصريح‌کرد: در اين راستا اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مطالعات گسترده‌اي را آغاز کرده است.

او با بيان اينکه راز توسعه گردشگري استان مرکزي در بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي مغفول مانده محلي نهفته است، بيان‌داشت: لازمه بهره‌مندي بهينه از منابع موجود معرفي اين ظرفيت‌ها با هدف جذب گردشگر است.

«فراهاني» خاطرنشان‌کرد: به اين منظور ثبت گسترده باورها و اعتقادات، رسومات محلي و برپايي جشنواره‌هاي شاد با محوريت آئين‌هاي محلي در دستور کار اداره‌کل ميراث فرهنگي استان قرار گرفته است.
/115




انتهای پیام/

کد خبر 139005144