«رضا عليزاده» خاطرنشان کرد: بنابراين با تجربهاي که از سالهاي گذشته داشتيم موضوع گردشگري مذهبي و اجراي تورهاي گروهي به مقاصد گردشگري مذهبي پيشبيني و در اين راستا طي جلساتي که با دفاتر خدمات مسافرتي استان برگزار شد، برنامهريزيهايي صورت گرفت.
او تصريح کرد: بر اساس اين برنامهريزيها با رعايت اين مسئله که براي تکاليف شرعي متقاضيان مشکلي ايجاد نشود، سفرهاي نيمروزه پس از اذان ظهر تا افطار و سحر برگزار ميشود.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراث فرهنگي استان گيلان با بيان اينکه اين تورها در قالب بستههاي سفرهاي مذهبي پيشبيني شده است، گفت: استان گيلان از ظرفيتها و پتانسيلهاي منحصر به فردي در حوزه گردشگري مذهبي برخوردار است.
معاون گردشگري ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان يادآور شد: همچنين با توجه به اينکه استان گيلان از قدمت و پيشينه تاريخي به عنوان پايگاه تشيع برخوردار است ميتوان به راحتي روي اين موضوع کار کرد تا علاوه بر ايجاد ديدگاه جديد در جامعه و شناساندن هر چه بهتر جاذبههاي استان که جنبه مذهبي دارند، جريانسازي و فضاي جديد در فعاليتهاي گردشگري استان به وجود آيد.
«عليزاده» با اشاره به مقاصد تورهاي گردشگري مذهبي، گفت: از جمله مقاصد تورهاي گردشگري مذهبي استان گيلان ميتوان به بقعه سيد جلالالدين اشرف در آستانه اشرفيه، امامزاده ابراهيم و امامزاده اسحاق، امامزاده هاشم در مسير محور رستمآباد به رشت اشاره کرد.
او با بيان اينکه اين تورها توسط دفاتر خدمات مسافرتي در قالب سفرهاي نيمروزه همگاني ثبتنام ميشود، گفت: علاوه بر اينکه دفاتر خدمات مسافرتي در محل دفاتر ثبتنام ميکنند، علاقهمندان ميتوانند براي ثبت نام به خانه جهانگردي واقع در جنب پارک ملت رشت مراجعه کنند.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان اظهار داشت: سياستگذاري و برنامهريزي اصلي برگزاري تورهاي گردشگري مذهبي در ماه مبارک رمضان توسط معاونت گردشگري استان صورت گرفت و اجراي آن بر عهده دفاتر مجري سفرهاي همگاني گيلان است.
«عليزاده» با اشاره به تنوع غذايي در استان گيلان افزود: ممکن است در برخي از مناطق سفرههاي افطاري پهن و غذاهايي متناسب با اين ماه طبخ شود تا افرادي که در تورها حضور دارند با سفرههاي افطار مناطق مختلف استان آشنا شوند.
/117
انتهای پیام/