او تصريح کرد: تعداد شاغلان صنايعدستي، نوع فعاليت و ميزان توليد آنها و بهرهمندي از 3 درصد توليد ناخالص ملي نشاندهنده اقتصاد مبتني بر فرهنگ در اين حوزه است.
مجري طرحهاي پژوهشي مرتبط با صنايعدستي ادامه داد: با توجه به هويت توليدات چيني و هندي، نحوه صيانت از توليدات صنايعدستي بايد در دستور کار قرار گيرد که اين مهم ميتواند از طريق حضور در صحنههاي بينالمللي به ويژه کسب نشان برتري و کيفيت يونسکو محقق شود.
«شهسواري» بيان داشت: حضور در بازارهاي جهاني، مبادله کالا و محصولات صنايعدستي به کشورهاي خارجي، ارائه مشوقهاي صادراتي، ارتقاء تعرفهها و جوايز صادراتي، احداث مراکز ويژه اقتصادي صنايعدستي، برقراري شبکههاي ارتباطي، استانداردسازي و تمرکز در بخش صادرات از اقدامات موثر براي بهبود جايگاه اين حوزه است.
اين محقق با اشاره به اينکه مشارکت ميان معاونت سرمايهگذاري و معاونت صنايعدستي ميتواند در تدوين طرحهاي توجيهي و اقتصادي و راهاندازي پروژههاي سرمايهگذاري در حوزه صنايعدستي موثر باشد، اظهار داشت: به نظر ميرسد تدوين گزارش اقتصادي جامع ملي در حوزه صنايعدستي با در نظر گرفتن تمامي جوانب همراه با تعيين شاخصهاي استاني براي اندازهگيري فعاليتها ميتواند تأثير بسزايي در تغيير نگرش دولت به حوزه صنايعدستي داشته باشد.
نخستين نشست روساي مناطق پنجگانه معاونت صنايعدستي کشور با حضور معاونان صنايعدستي و سرمايهگذاري پنج استان، سرپرست معاونت صنايعدستي کشور و مجري طرح بسته حمايتي صنايعدستي در راستاي قانون هدفمندي يارانهها برگزار شد.
111/
انتهای پیام/