«امير افسري» اضافه کرد: با توجه به اينکه زمان پايداري مشاغل مرتبط با صنايعدستي بالاست، ضرورت حمايت از اين مشاغل در مقايسه با ساير مشاغل از اهميت بسزايي برخوردار است و بايد سياستهاي حمايتي در اين زمينه تدوين شود.
او بيان داشت: دراين زمينه برنامهريزي براي حضور افراد، کارشناسان و فارغالتحصيلان جديد به حوزه توليد، بازار و توزيع محصولات صنايعدستي از طريق معاونت صنايعدستي با احداث شهرکها، بازارچهها و آموزشگاهها ضروري است.
مجري طرح پژوهشي بررسي اثر هدفمند کردن يارانهها و ارائه بسته حمايتي افزود: تحريک تقاضا از جمله عوامل مهمي است که ميتواند در بازاريابي توليدات صنايعدستي تأثيرگذار باشد که در اين خصوص ساز و کارهاي قانوني لازم و مورد نياز از جمله قوانين و مقررات، سياستهاي حمايتي و احداث بازارچهها بايد اجرايي شود.
اين محقق با بيان اينکه توانمندسازي شرکتها، اتحاديهها، تشکلهاي موجود براي حضور در بازارهاي داخلي، خارجي و بازرگاني بينالمللي از طريق فراهمسازي شرايط حضور ساختارهاي حقوقي شکل گرفته نيز به عنوان يک نياز اساسي احساس ميشود، گفت: راهاندازي شرکتهاي سرمايهگذاري با گستره وسيع به منظور حضور در بازرگاني، بورس، نمايشگاههاي خارجي و تصديگري امور دولتي نيز در اين بخش راهگشا خواهد بود.
«افسري» تأکيد کرد: به منظور عرضه کالاها و محصولات توليدي با قيمت مناسب و قابل ارائه در بازارهاي فصلي و دائمي صنايعدستي نيز بايد ظرفيتسازي شود.
او در ادامه اظهار داشت: با تکيه بر جايگاه صنايعدستي به عنوان هنر- صنعت و نقش ذينفعان اين حوزه در اشتغال و توليد، رويکردها و راهکارهاي موجود بايد به طور کامل و جامع بررسي شود.
تدوين بسته حمايتي صنايعدستي در راستاي طرح هدفمندي يارانهها تا به حال نزديک به 50 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.
111/
انتهای پیام/