او تصريح کرد: در زمينه مهر اصالت ايران رکورد 116 نشان برتري و کيفيت را ثبت کرده و در ميان ساير کشورهاي آسيايي رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
مدير و نماينده يونسکو در تهران بيان داشت: با اينکه آماده کردن پروندههاي ثبتي بسيار سخت است ولي ايران هر سال يک يا دو اثر را ثبت کرده در صورتي که بسياري از کشورها در طول پنج سال حتي يک ثبت هم نداشتهاند.
«چون لي هان» ضمن تأکيد مجدد بر همکاري، آمادگي خود را در برگزاري کارگاههاي آموزشي به منظور ترويج صنايعدستي اعلام کرد و ادامه داد: از نظر يونسکو، صنايعدستي تنها نگاه کردن به يک شي نيست بلکه رابطه زندگي انسانها، نيازهايشان و شغلشان است و يک اثر قرار نيست که در ايران بماند بلکه پيامي را از غناي ايران به جاهاي مختلف ميبرد.
او اضافه کرد: بيش از 2 ميليون هنرمند صنايعدستي به طور مستقيم و در مجموع 10 ميليون نفر در ايران به صورت غيرمستقيم از طريق صنايعدستي ارتزاق ميکنند که جمعيت قابل توجهي به شمار ميآيند.
اين مقام مسوول آمادگي يونسکو را براي همکاري در سه بخش تبليغات، بستهبندي و افزايش آگاهي و دانش توليدکنندگان جهت بازاريابي جهاني صنايعدستي اعلام کرد.
در ادامه همچنين سرپرست معاونت صنايعدستي کشور نيز گفت: با نگاه به غناي فرهنگي 7 هزار ساله ايران ميبينيم که صنايعدستي در شاخههاي مختلف همراه و همزمان رشد کرده و کارشناسان معاونت صنايعدستي فعاليتهاي بسياري در حوزه آموزش و ترويج به ثمر رساندهاند.
«اسفنديار حيدريپور» تأکيد کرد: رويدادهايي که ميان متوليان ميراثفرهنگي و يونسکو شکل ميگيرد موجب دلگرمي و حضور پررنگ هنرمندان شده و اين رابطه تنگاتنگ به طور قطع ادامه خواهد داشت.
111/
انتهای پیام/