او گفت: ناراحتيهاي مفاصل از جمله رماتيسمهاي مفصلي، پوکي استخوان و نرمي استخوان موجب بروز دردهاي عضلاني ميشوند.
«بزرگمهر» با بيان اينکه تغذيه نادرست نيز موجب بروز دردهاي عضلاني ميشود، تصريحکرد: کمبود برخي از مواد مغذي نيز موجب ايجاد ضعف عضلات ميشوند.
او با بيان اينکه ضعف و عدم استحکام عضلات، موجب بروز دردهاي عضلات ميشود، اظهارداشت: برخي اوقات دردهاي عضلاني ناشي از کمبود پروتئين در استفاده از رژيمهاي غذايي نادرست است.
اين مشاور تغذيه و رژيم درماني با اشاره به اينکه وظيفه اصلي پروتئين در بدن رشد ترميم سلولهاي فرسوده، استحکام و تقويت عضلات است، گفت: رژيمهاي لاغري خودسرانه موجب سوخت پروتئين دربدن شده و توليد انرژي را به دنبال دارد که اين امر موجب ميشود تا پروتئين وظيفه اصلي خود را در بدن انجام ندهد.
«بزرگمهر» تصريح کرد: کمبود برخي ويتامينها از جمله ويتامين B1 موجب بروز دردهاي عصبي شده که اين دردهاي عصبي دردهاي عضلاني را به دنبال دارد.
اين مشاور، افزود: منيزيم يک ماده معدني است که با پروتئين ارتباط بسيار نزديکي دارد و در سنتز پروتئينها و فعال کردن اسيدهاي آمينه نيز موثر است.
او با بيان اينکه منيزيم موجب انبساط و شل شدن عضلات ميشود، گفت: منيزيم يک فاکتور غذايي است که موجب انبساط عضلات شده و کمبود اين ماده غذايي انقباض عضلات را به دنبال دارد.
«بزرگمهر» همچنين تصريحکرد: منيزيم در مواد غذايي از جمله مغز دانهها، حبوبات، غلات با سبوس و سبزيجات وجود دارد؛ بنابراين افرادي که مواد غذايي گياهي جايگاه بسيار مهمي در تغذيه آنها دارد کمتر به دردهاي عضلاني مبتلا ميشوند.
/118
انتهای پیام/