«نصرت ا... سپهر»، اين اقدام را بزرگترين ضربه بر صنايعدستي دالاهو و همچنين عاملي براي تضعيف کار صنعتگران و افت بازار فروش آنها دانست و افزود: با توجه به نشستهايي که در راستاي حل اين مشکل برپا شد، متاسفانه هيچ يک از مسوولان شهرستان تا کنون اقدامي در جهت ارتقا، پيشرفت، نظارت و حمايت از صنعتگران نکرده که اين خود بزرگترين ضربه مهلک به صنعت هزاران ساله شهرستان است.
او ادامه داد: براي رفع اين مشکل ميتوان با هماهنگي فرمانداري و شهرداري دالاهو غرفههاي مذکور را به افراد واجد شرايط واگذار کرد و با سر و سامان دادن به بازار توليد و فروش آنها از طريق نظارت ادارهکل ميراثفرهنگي استان و صدور مجوز فعاليت و شناخت صنعتگران و فعالان واجد شرايط، روند رو به رشدي را در جهت ارتقاي صنايعدستي در شهرستان طي کرد.
اين مقام مسوول با اشاره به غرفههاي ادارهکل ميراثفرهنگي در اين شهرستان گفت: غرفههاي صنايعدستي دالاهو شامل 18 باب در زميني به وسعت 350 متر مربع در ورودي شهرستان ايجاد شده، اين غرفهها فاقد هر گونه سند مالکيت بوده و تنها مدارک اداري آن به نام صنايعدستي است.
معاون صنايعدستي ادارهکل ميراثفرهنگي استان کرمانشاه گفت: حدود 60 صنعتگر در غرفههاي مذکور مشغول به فعاليت در رشتههايي نظير چاقوسازي، ابزارآلات فلزي، معرق و ساز سنتي هستند.
/117
انتهای پیام/