«اميد عزيزي»، بستهبندي مطلوب و استاندارد را وسيله ارتباط ذهني خريدار و فروشنده و همچنين عاملي براي افزايش رغبت مشتريان براي خريد دانست و افزود: اين امر رونق فروش صنايعدستي استان در بازارهاي داخلي و خارجي، اشتغالزايي و درآمدزايي اين بخش را در پي خواهد داشت.
او خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه يکي از مهمترين معضلات هنرمندان براي فروش صنايعدستي نداشتن بستهبندي است، بنابراين بايد با بستهبندي صنايعدستي و ذکر ويژگي و نوع کالا، کيفيت، شماره پروانه تجاري، آدرس کالا و قيمتگذاري در راه جذب بازار اقدام کنيم.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان ادامه داد: از جمله رشتههاي فعال صنايعدستي استان ميتوان به حصيربافي، مرواربافي، بامبوبافي، سفالگري، نمدمالي، چموشدوزي، نازککاري و خراطي، رشتيدوزي، کدوي قلياني، چادرشببافي، ميناي خانهبندي، منبت و شالبافي اشاره کرد.
«عزيزي» تهيه اقلام تبليغاتي نظير بروشور، کاتالوگ و فيلم مستند در زمينه صنايعدستي را از ديگر برنامههاي امسال ادارهکل معرفي کرد و گفت: بيشتر مردم نسبت به صنايعدستي اصيل گيلان شناخت کامل ندارند و معمولا هنگام خريد به قيمت ارزانتر و تنوع محصول توجه ميکنند اين درحالي است که اگر اطلاعات عمومي نسبت به صنايعدستي گيلان افزايش يابد، بيشک فروش اين محصولات هم افزايش خواهد يافت.
مديرکل ميراثفرهنگي گيلان با تاکيد بر اينکه فرآيند اطلاعرساني در حوزه صنايعدستي گيلان ميتواند بهتر و پرحجمتر از وضعيت فعلي باشد، گفت: اين ادارهکل در تلاش است با به کارگيري شيوههاي گوناگون از جمله چاپ بروشور، تهيه جزوات اطلاعرساني، استفاده از امکانات رسانههاي گروهي، برپايي نمايشگاههاي فصلي و اجراي طرحهاي پژوهشي در زمينه تنوع آفريني در توليد صنايعدستي و بستهبندي اين محصولات، بر اطلاعات عمومي مردم و فعالان صنايعدستي نسبت به اين هنر-صنعت بيافزايد.
/117
انتهای پیام/