ارتقاي تورهاي گروهي با رقابتي کردن فعاليت تورگرداني در گيلان

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان گيلان در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (CHTN)، اظهار داشت: تکاپوي بيشتر دفاتر خدمات مسافرتي استان به توجيه اقتصادي پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري کمک مي‌کند.

«اميد عزيزي» افزود: با ارزيابي و تاييد کميته فني دفاتر خدمات مسافرتي استان، 17 دفتر خدمات مسافرتي موفق به اخذ مجوز بند(ب) در استان گيلان شدند که بر اساس مجوزهاي صادره از سال 89، دفاتر خدمات مسافرتي استان گيلان از 35 به 52 دفتر افزايش يافته است.

او با بيان اينکه گيلان با برخورداري از جاذبه‌هاي متنوع مي‌تواند براي بسياري از گردشگران انگيزه لازم را براي سفر به اين استان فراهم کند، خاطرنشان کرد: در سال‌هاي اخير با افتتاح پروژه‌هاي اقامتي، پذيرايي و تفريحي، در بخش خدمات زمينه براي پذيرايي گردشگران مهيا است، به همين دليل در تلاش هستيم با رقابتي کردن فعاليت تورگرداني از طريق دفاتر خدمات مسافرتي، تورهاي گروهي در استان ارتقا يابد.

اين مقام مسوول در اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان با تاکيد بر افزايش ظرفيت اقامتي و پذيرايي در استان گيلان گفت: 934 واحد گردشگري فعال در استان وجود دارد که از سال 84 همزمان با آغاز برنامه چهارم توسعه تا آغاز برنامه پنجم توسعه در زمينه اقامت با ظرفيت بيش 13 هزار و 500 تخت، رشدي معادل 129.87 درصد و با تعداد 4 هزار و 826 اتاق، رشدي معادل 159.46حاصل شده است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان گيلان در خصوص آموزش نيروي انساني گفت: با آموزش 2 هزار و 163 نيروي انساني در بخش گردشگري، توسعه منابع انساني مورد توجه قرار گرفته است، چنان که بر اساس ارزيابي‌هاي صورت گرفته در چهار ماهه نخست سال جاري در زمينه آموزش بيش از 150 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته را شاهد بوده‌ايم.

«عزيزي» در زمينه آموزش راهنمايان گردشگري اظهار داشت: با توجه به ضرورت بهره‌مندي از توانمندي راهنمايان گردشگري، لازم بود در سال‌هاي اخير با هماهنگي حوزه آموزش معاونت گردشگري کشور چندين دوره آموزشي ويژه راهنمايان گردشگري برگزار شود که 64 راهنماي گردشگري با اخذ گواهينامه در اين زمينه فعاليت مي‌کنند.
/117


انتهای پیام/

کد خبر 1390052721