رئيس کميته محيط زيست شوراي شهر تهران ادامهداد: درختان چنار حفاظت و نگهداري ميخواهند و شوراي شهر به دنبال راهکارهايي براي حفاظت از اين درختان است.
او گفت: تکتک درختان خيابان وليعصر شناسنامهدار هستند و سابقههاي بيماري آنها مشخص است.
«ابتکار» ادامهداد: برخي از درختان چنار خيابان وليعصر به دليل اينکه عمر خود را کردهاند از بين رفته و خشک شدهاند براي اين درختان نيز بايد به فکر جايگزين بود.
او در پاسخ به اين سوال که گفته ميشود برخي از درختان خيابان وليعصر به عمد توسط صاحبان مناطق تجاري اين منطقه خشکانده ميشوند تا جلوي مغازه و واحد تجاري آنها باز شود، گفت: اين تخلف محض است و در مواردي که شوراي شهر متوجه اين تخلف شود با متخلفين برخورد ميکند البته ناگفته نماند مواردي از خشکاندن درختان نيز اتفاق افتاده که با آنها نيز برخورد لازم صورت نگرفته است.
رئيس کميته محيط زيست شوراي شهر تهران گفت: سياست شوراي شهر گسترش فضاي سبز و تعداد درختان شهر تهران است و تصاوير ماهوارهاي نيز نشان ميدهد که فضاي سبز شهر تهران افزايش يافته است.
«ابتکار» در پاسخ به اين سوال که شوراي شهر در جهت ثبت ملي کردن خيابان وليعصر آيا اقدامي انجام داده يا خير گفت: براساس مصوبه شوراي شهر خيابان وليعصر به عنوان ميراث شهر تهران بايد از نظر ميراثفرهنگي و طبيعي ثبت شود و اين مصوبه گام نخست شوراي شهر در اين رابطه است.
رئيس کميته محيط زيست شوراي شهر تهران در پاسخ به اين سوال که قطع يا خشکاندن هر درخت چقدر جريمه دارد، گفت: اين جريمه بر حسب بن، عمق و نوع درخت تعيين ميشود و جريمه سنگيني است.
او گفت: ما در شوراي سوم شهر تهران حتي يک مورد هم اجازه قطع درخت نداديم و بردار کلي حرکت شوراي شهر به سمت توسعه فضاي سبز و رشد تعداد درختان است و کميته محيط زيست شوراي شهر از تلاش خود براي حفظ و افزايش فضاي سبز تهران دست بر نميدارد.
/118
انتهای پیام/